• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja wymieniałem z ojcem wszystkie wahacze przednie... przez 4 wieczory XD M.in. przez brak wybijaka do sworzni, nie dało się ich w żaden sposób wybić tak były zapieczone, ale jakoś daliśmy radę i teraz jest idealnie. Jakiej firmy wahacze zamontowałeś?
W Stróżewku byłem pewnie jakieś 3 miesiące temu szukałem takiej plastikowej pierdółki z gwintem do przykręcania koła zapasowego z tym śmiesznym "pojemnikiem" na narzędzia (zgubiłem to gdzieś jak po ciemku musiałem zmieniać wygięte koło po kontakcie z ok 20 cm wyrwą w asfalcie)...a i ostatnio nie działały mi światła stopu, wszystkie 3, nie włączały się gdy naciskałem pedał. Sprawdziłem żarówki z tyłu, sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i wszystko było ok. Po tym światła zaczęły działać...dziwne. W schowku, w miejscu gdzie są bezpieczniki, jeden luźno siedział w gnieździe, tylko go docisnąłem więc możliwe, że przez to nie działały światła. Czy to możliwe, że poluzowany bezpiecznik coś takiego powodował?

a mi sie w ogóle nie podoba naćpane tym rróżem po huju
albo całe wnętrze ładnie zrobione w kolor albo w ogóle niech nie szpecą:/

panowie może wy nas odwiedzicie we Włocławku hala mistrzów na przykład

we włocławku drogi nie na nasze alfy chyba ze podniesiemy zawiasy i zrobimy crosswagon:D

Hehehe Groszek dobrze mówisz :D:D Panowie no Płocczan jest więcej zapraszamy Was do Płocka :D My musieli byśmy zebrać większa grupę na wyjazd, a jeżeli spotkamy się w Płocku osób chętnych będzie więcej :)

w przyszłym tygodniu rozbieram furę tj. silnik więc czekam na jakieś terminy pozdrawiam

uszczelka pod głowicą lub pierścienie jak rozbiorę to będzie wiadomo dokładnie olej bierze jak cholera w wydech idzie a tak apropo mak toś z was pożyczyć blokady wałków do TSa?

panowie mam pytanka :

1. gdzie najtaniej dostane świece (te mniejsze) platynowe do 156 2.0ts 155km 2000r ?
2. czy stoi gdzies na zlomie jakas 156 ?
3. potrzebuje gumowej rury od filtra powietrza do przepustnicy, z ilu czesci sie sklada i gdzie to moge dostac?

Panowie co jest z Wami ;> :D gdzie się podziewacie ;> :D

Amortyzatory
Powrót