• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gtv-wojtekjast

Dzis wymienilem sworznie wachaczy tylnych.Wykazywaly lekki luz.Jeden zorganizowalem oryginalny nowy,drugi nowy z Allegro.Czujnik swiatel cofania tez zmienilem,bo raz swiatla swiecily,innym razem nie.:)

Moje auto do przemieszczania Polska-Belgia, Belgia-Polska zostalo sprzedane(Grand Espace 4 2.0T Gaz ).Honory przejela Gtv.Ciasniej ale wrazenia lepsze.Spalanie przy jezdzie do 150 km/h-10,5 benzyny.Na gorkach za Bielefeld troche przycisnalem(fajna jazda) to spalila troche wiecej.Gdyby nie zimowki z indeksem H,chyba bym jeszcze szybciej pojechal.:D.Nastepny wyjazd bedzie chyba juz GT,bo ropa lepiej finansowo oddaje.Na jesien zmiana na RX350(Lexus)lub FX35(Infiniti).
Mial byc Lex albo Infiniti a jest Volvo.Podatki skutecznie zahamowaly moje zapedy.:(

Gtv ciagle szuka nowego wlasciciela.Dolaczyla do niej 147(dwa ostatnie zdjecia na pierwszej stronie).Mojej corce spodobala sie GT i 147 poszla w odstawke.Musze zrobic sesje zdjeciowa wszystkich alf razem(gdzies z boku postawie Volvo):D

Po swietach nowa chlodnica oleju silnika(ma przeciek)i komplet opon letnich.Bedzie fajnie:D.Albo nie.Jak masz to placisz. Polska tylko problemy generuje.Belgia tez(auto na polskich blachach).700 E mandatu.Zaciskam poslatki,ale czy ma to sens?

Miło było,ale się skończyło. Gtv pojechała do Warszawy.Kolega nix zakupił i odjechał na wschód.Zabrał ze soba też moje 147,co po mojej córce zostało,by swej małżonce powierzyć na użytkowanie długie.Wszystkiego Najlepszego.:):):)

Miło było,ale się skończyło. Gtv pojechała do Warszawy.Kolega nix zakupił i odjechał na wschód.Zabrał ze soba też moje 147,co po mojej córce zostało,by swej małżonce powierzyć na użytkowanie długie.Wszystkiego Najlepszego.:):):)
nie było możliwość załatwić tzw mienia przesiedleńczego ? ;)

Wojtek pozostaje podziękować za dbałość o oba auta. :). Jeździ się super.

Amortyzatory
Powrót