Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ja tez nie wiem ale chetnie obejrze bo mam taki sam wydech zendera.... chetnie porównam symfonia dla uszu........mam swieżo kupiona 3.0 i nie moge sie nasluchac.....sasiadka myslala ze jakis wypasiony motor kupilem.....hehe
- - - Updated - - -
powiedz mi masz ja na 17stkach ? bo juz mysle nad telefonami.....chyba najlepiej pasuja wizualnie do gtv...
niedlugo pokaze opisze .narazie doprowadzam ja do porządku ogolnie drobiazgi głównie zawieszenie tyl ale robie kompleksowo ...tez czarna jak ci sie spisuja koni sport bo mysle na wiosne nad takimi..? poprawiaja przechyly na boki ?
Moje auto do przemieszczania Polska-Belgia, Belgia-Polska zostalo sprzedane(Grand Espace 4 2.0T Gaz ).Honory przejela Gtv.Ciasniej ale wrazenia lepsze.Spalanie przy jezdzie do 150 km/h-10,5 benzyny.Na gorkach za Bielefeld troche przycisnalem(fajna jazda) to spalila troche wiecej.Gdyby nie zimowki z indeksem H,chyba bym jeszcze szybciej pojechal..Nastepny wyjazd bedzie chyba juz GT,bo ropa lepiej finansowo oddaje.Na jesien zmiana na RX350(Lexus)lub FX35(Infiniti).
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.