Gtv-wojtekjast

Gtv-ka caly czas na sprzedaz.(musze Macka zdopingowac:butcher:).Nowe zdjecia dopiero za dwa tygodnie.:blink:

no
ładny doping
toporem...
;]

widzę że kiepsko idzie, ale jak już naostrzysz to się zdecyduję :>

Nagralem dzialanie gastryki(wydechu),ale zastanawiam sie jak to wrzucic na forum?

ja tez nie wiem ale chetnie obejrze bo mam taki sam wydech zendera....:) chetnie porównam symfonia dla uszu........mam swieżo kupiona 3.0 i nie moge sie nasluchac.....sasiadka myslala ze jakis wypasiony motor kupilem.....hehe

- - - Updated - - -

powiedz mi masz ja na 17stkach ? bo juz mysle nad telefonami.....chyba najlepiej pasuja wizualnie do gtv...

Gratuluje zakupu.Ale chyba zdjec Twojej Gtv nie widzialem.Telefony sa 17.Opony 235/45.:)

niedlugo pokaze opisze .narazie doprowadzam ja do porządku ogolnie drobiazgi głównie zawieszenie tyl ale robie kompleksowo ...tez czarna:) jak ci sie spisuja koni sport bo mysle na wiosne nad takimi..? poprawiaja przechyly na boki ?

Koni Sporty super.Sprezyny mam standard.Ustawione na najmniejsze tlumienie i jest ok.Zadnych przechylow.

Moje auto do przemieszczania Polska-Belgia, Belgia-Polska zostalo sprzedane(Grand Espace 4 2.0T Gaz ).Honory przejela Gtv.Ciasniej ale wrazenia lepsze.Spalanie przy jezdzie do 150 km/h-10,5 benzyny.Na gorkach za Bielefeld troche przycisnalem(fajna jazda) to spalila troche wiecej.Gdyby nie zimowki z indeksem H,chyba bym jeszcze szybciej pojechal.:D.Nastepny wyjazd bedzie chyba juz GT,bo ropa lepiej finansowo oddaje.Na jesien zmiana na RX350(Lexus)lub FX35(Infiniti).

Amortyzatory
Powrót