Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Raczej nie dam radyTo przykulaj się na http://www.forum.alfaholicy.org/zlo...cy_2014_plan_zlotu_18_24_sierpien_2014_a.html będzie kupiec na gtv![]()
Raczej nie dam rady.
Prawdopodobnie tak.Jakbym jednak byl,to podjade nawet na jedno popoludnie.Za granicą będziesz?... :/
Mial byc Lex albo Infiniti a jest Volvo.Podatki skutecznie zahamowaly moje zapedy.Moje auto do przemieszczania Polska-Belgia, Belgia-Polska zostalo sprzedane(Grand Espace 4 2.0T Gaz ).Honory przejela Gtv.Ciasniej ale wrazenia lepsze.Spalanie przy jezdzie do 150 km/h-10,5 benzyny.Na gorkach za Bielefeld troche przycisnalem(fajna jazda) to spalila troche wiecej.Gdyby nie zimowki z indeksem H,chyba bym jeszcze szybciej pojechal..Nastepny wyjazd bedzie chyba juz GT,bo ropa lepiej finansowo oddaje.Na jesien zmiana na RX350(Lexus)lub FX35(Infiniti).
Ten ichny podatek drogowy jest niesamowity.Za auto o mocy 250 KM- ok 1,5 tys euro corocznie:blink:.Za Volvo-126 KM-380 euro rocznie :top:.Benelux w pełnej krasie![]()
nie było możliwość załatwić tzw mienia przesiedleńczego ?Miło było,ale się skończyło. Gtv pojechała do Warszawy.Kolega nix zakupił i odjechał na wschód.Zabrał ze soba też moje 147,co po mojej córce zostało,by swej małżonce powierzyć na użytkowanie długie.Wszystkiego Najlepszego.![]()