• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gtv-wojtekjast

na blachy nie patrzyłem :P

- - - Updated - - -

z resztą to nie 60 :P

mogłyby być nawet ze złota, ale i tak najlepszy głośnik to tam jest pod maską... :cool:

z resztą to taka odległość to nic- na rowerze bym nawet pojechał ;)

jakieś naprawy blacharskie były??

Przepraszam za OT...... zdrajco, na kawę traktorem będziesz wpadał? No proszę, mafia dieslowa mnie zakracze... ;)

martwią mnie tylko te wszystkie pordzewiałe elementy pod maską...
nawet w starszych rocznikach tego nie ma, a tu jest...

Przepraszam za OT...... zdrajco, na kawę traktorem będziesz wpadał? No proszę, mafia dieslowa mnie zakracze... ;)
Przyjade 147:)

- - - Updated - - -

martwią mnie tylko te wszystkie pordzewiałe elementy pod maską...
nawet w starszych rocznikach tego nie ma, a tu jest...
Posiadam barany od mojej pierwszej 164 v6,przejechala 330 tys km a barany idealne(1989)

najwyraźniej była używana w wilgotnym klimacie...

chyba że ma kilka powodzi na koncie :rolleyes::D

oby pod lakierem nie było podobnie...

Piekna sztuka !
Co do baranow... Od 12v nie pasuja... ;)

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót