[GT] GT by Gruby

• Autor wątku Autor wątku Viper
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ładnie ładnie, zmiany na plus i te JR dobrze siedzą, tylko powiedz mi jakie masz dokładnie parametry tych felg. 4x9,5j? Et30? Pisałeś coś o dystansie 15mm, z przodu i z tyłu masz wsadzone? Aktualnie masz serie zawias tak?

Znaczek fajny, te przednie ramki mi znowu totalnie nie leżą...
Nie myślałeś, żeby klamik walnąć w kolor felg?

Przednie ramki, w sensie ze te listwy złote?
Myślałem o złotych klamkach ale uznałem ze będzie już za dużo tego dobrego :P

- - - Updated - - -

Ładnie ładnie, zmiany na plus i te JR dobrze siedzą, tylko powiedz mi jakie masz dokładnie parametry tych felg. 4x9,5j? Et30? Pisałeś coś o dystansie 15mm, z przodu i z tyłu masz wsadzone? Aktualnie masz serie zawias tak?

Felgi 18" 4x9,5j et35. Dystans przód tył 15mm i z tylu zrolowane nadkola. Zawias na razie na serii..

czarno-srebrne znaczki kompletnie nie pasują do złotych dodatków - choinka...
inna sprawa że złote dodatki to też nie moja bajka

Felgi spoko nawet ale resztę nie malowałbym na złoto.

No już bez przesady, male znaczki nie zrobią z auta choinki xd a czarno złotych nigdzie nie dostane

Ze srebrnymi dodatkami do złotych felg wyglądało na pewno gorzej, jedynie wszystko na czarno mogłem malować ale za ciemno by bylo raczej, a jakiś inny kolor to by bylo wogole nieporozumienie :)

Ostatnia edycja:
to subiektywne - z obu stron :)
dla mnie to choinka i dramat, możesz mieć inne zdanie
ze srebrnymi i ori znaczkami jak na 1 stronie tego tematu wyglądała super - moim zdaniem :)

co do innych kolorów - cóż, tu się zgadzamy :D

Hahah, nie no, ja się od początku liczylem z tym, ze większość opinii będzie negatywnych. Już troche śledzę to forum, jak i na fb i widzę, ze jest tu przewaga ludzi, którzy piszą, "tylko oryginał", "jak można poprawiać fabrykę" itd. U mnie jest dosyć nietypowo, to się nie dziwię reakcjom.
W zasadzie wyszło mi to tak jak chciałem, wiec się cieszę, ze udało mi się osiągnąć zamierzony cel. Lubię grzebać przy aucie, coś zmieniać i mieć coś innego niż wszyscy :D

Dla mnie tam każdy robi co chce ze swoim autem jedni mają taki gust, drudzy taki, niektórzy wcale nie mają... Ale ważne żeby się właścicielowi podobało. ;)
Jednego tylko nigdy nie zrozumiem - po co zmieniać oryginalny piękny znaczek na jakiś czarny chiński badziew? :/

no tak, oryginał nie kosztuje 5zł
rozumiem że jest pełna spójność w znaczkach i taki sam czarny masz na kierownicy i kluczyku?

cholera, te 9 lat to mnie zmartwiłeś, moje znaczki mają 9 lat :D

rozumiem że jest pełna spójność w znaczkach i taki sam czarny masz na kierownicy i kluczyku?

Z tą spójnością jest jeszcze gorzej w seryjnej Giulii - znaczki na masce i klapie kolorowe, a dekielki na kołach czarne.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Wlasnie nie mam..a wiesz gdzie takie mogę dostać?
W mojej poprzedniej 159, tez '08r , już cały lakier zszedł ze znaczkow, porównując te co miałem w gt, to jeszcze całkiem wyglądały w sumie :P

[MENTION=49789]Viper[/MENTION], dokładnie o te listwy w przednim zderzaku mi chodziło. ;) [MENTION=31372]Pucek-159[/MENTION] dlatego zmienia się na te tanie chińskie, bo one wytrzymują więcej niż nowe "ori" (niedawno ktoś wrzucał foto na FB jak po 8 miesiącach z ori znaczka schodziła farba).
Złoty to cholernie ciężki kolor, delikatnie za dużo i już auto traci. pod tym względem do ciemnego bardziej mi pasuje srebrny.
No ale znaczek z tyłu bomba :D

e tam zaraz traci, w Dubaju całe oklejają i pan w prześcieradle od razu robi się większy :D

Amortyzatory
Powrót