• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grill kopiec piekary śl.

mi tyż 02.05 pasi bardzi
czyli co niedziela ??

a co do sztolni - ja nie miałem nic pisać bo ja za bardzo nawet nie wiem gdzie to jest :P i ja czasowy będę gdzieś po południu dopiero w niedzielę więc na ranne ( czy tam południowe ) wycieczki i tak nie dam rady

Ostatnia edycja:
A no to niech będzie ten 2 :P zeby nie było :P

Dla mnie też może być 2 :) a co do sztolni to można iść zobaczyć ale zdaje się że jest zamknięte więc i tak nie dało by rady wejść tam to jest pod ziemią ileś metrów teraz dokładnie nie pamiętam i płynie się łódkami i koleś tam opowiada ale tak jak mówię może być zamknięte wchodzi się jednym szybem bodajże Ewą a wychodzi Sylwestrem ogólnie to te szyby są w parku więc jest tam fajnie i nie ma problemu można się przejść i zobaczyć a gdzie to jest to wiem więc możemy się spotkać gdzieś w Tarnowskich Górach i potem byśmy tam pojechali jest tam parking więc było by gdzie auta zostawić

od Piątku do unknow byda w Żywcu w domku się opieprzał :D

Wróce nie wiem kiedy czy niedziela czy poniedziałek (bo jak niedziela to bym podskoczył jeśli bym zdążył i byście robili w niedziele) ;D

no to nie wpadne 2. nie pasuje nam :/ trudno a tak chcialem:(

od Piątku do unknow byda w Żywcu w domku się opieprzał

Wróce nie wiem kiedy czy niedziela czy poniedziałek

Lizane wracej w niedziela to sie zalapiesz.Popołedniu w tym tydniu siedza w garazu,jakby co to wpadej,zrobiymy co tam było do zrobienia(EGR czy cos?)

na drugiego bym sie pisał bo koncze robote o 6 rano;pp to dajcie wiecej info

no ba
teroz to już mom kierowniczke :D

Lizane wracej w niedziela to sie zalapiesz.Popołedniu w tym tydniu siedza w garazu,jakby co to wpadej,zrobiymy co tam było do zrobienia(EGR czy cos?)

Postaram się w niedziela być, ale nie wiadomo jak to wroca

może jutro bych podjechał na garaż do Ciebie ale moja mo geburtstag... :P
chyba ze zabiora Ją ze sobą na garaż do Ciebie, zrobimy co trzeba na szybko 1-2 godzinki i zabiora Ją tam kaj by pasowalo zabrac w geburtstagi ;D

Zgodomy sie jakby co, pierw narzuca jej pomysł mój ;)

Ludziska , ja tam niechce uchodzic za pesymistę itd.

Ale słyszałem ze ma walić żabami w weekend , więć takie pytanie moze jakaś miejscówa na wszelki wypadek ? aby się kajs przeniesć ?
Albo coś wykombinowac bo z tego co widze to nas pare osób będzie :)

No pogoda ma być nieteges... Więc co: "w razie niepogody zaćmienie słońca odbędzie się na sali gimnastycznej"...?? :P Bo jak będzie lało to z grilla nici...

No pogoda ma być nieteges... Więc co: "w razie niepogody zaćmienie słońca odbędzie się na sali gimnastycznej"...?? Bo jak będzie lało to z grilla nici...

Loło,wioło,piździało,śnieg lecioł-a my grila zawsze zrobili.My nie takie mientkie.

Ale słyszałem ze ma walić żabami

Do żab to my bydymy walic :D przeca biera flinta.A jak nie do rady,to tak jak rufik godoł- na A4

tą kartkę już jej przykleiłeś
1,3,5
2,4,

mo być:
1.3.5
2.4.R
R-to rakieta :D

witejcie

jak 2 to tyz przijada, moga wziasc grila, stolki i stół, a jak sie udo to i na ducato troch ludzi wlezie...

Hm,a jo to sie chyba zarycza na amen ,moja KOCHANO SLONSKO EKIPA BYDZIE a jo w ty poepczony robocie :mad::suicide2: nic życza wom miły zabawy ,celnego szczelania,smacznego wusztu i byda o wos myśleć :)

Amortyzatory
Powrót