• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grill kopiec piekary śl.

Dzieki za spota :)
miła atmosferka i fajni ludzie :)

pisać jak smakowało winko

Czesc

Było super jak zawsze :D

p.s.
Dziaru wino rewelacja zajebiste naprawdę :eek: dzieki jeszcze raz i do następnego

Pozdro

Ostatnia edycja:
aż, żal d.. ściska, że mnie tam nie było.. 1 raz opuściłem spot na kopcu..
super fotki ;)
pozdrawiam

dzięki ludziska było extra, Dziaru winko już moje kobity wciągnęły jest słodziuuutkie i pyszne.Adams mosz moje zice czy stoją dalej pod kopcem. :D
Zaroz uzupełnia mój number na pw

dzieki za spocika. milo bylo yno mi najprawdopodobniej uszczelka dupla i zaciagnol mi wody;/ tyla dobre ze qmpel mechanik pedziol ze do oleju niecisnie ino do komory spalania. domy rada zrobi sie;pp

Wróciłem dopiero o 21.00 z Żywca dzisiaj :(

Widze że spocik się udał ;)

eee takie pytanie , to są jedyne foty? Jakie mamy?

27 i 28 :D:D:D:D

tylko czemu moją tak mało widać ? a nawet czysta była i oponki czorne
:(

i rozpakujta sie w kuńcu Penny :P

27 i 28 razem
[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]

Ostatnia edycja:
no to ja powiem tak :)

Aj normalnie czy to pieknie nie wygląda

http://pl.fotoalbum.eu/penny21/a464040/00000010
00000010

Ostatnia edycja:
najlepiej ten hak wkręcony i w pełnej gotowości do użycie gdyby alfa się popsuła i trzeba by ciągnąć :D a one lubią się psuć podobno :P

Hak hakiem ale jak lewy reflektor pięknie siedzi :D Jeszcze nie spotkałem 155 która miałaby oba reflektory dobrze spasowane. One tak z fabryki wyjeżdżały ;)

to ze reflektor tak kijowato siedzi to juz moja zasługa:P :)
zresztą cały przód był składany na szybko przed zimą :) zreszta nie spuszczałem się nad tym bo wiedziałem ze czeka mnie wymiana chłodnicy klimy a przy okazji nowe lampy i okular bo mój byl klepany i jakoś tak wyszło jak wyszło :P
Zderzaczek tez będzie nowy bo ten jest pofalowany i pod kierunkowskazem przewiercony i do błotnika srubą skręcany:P
Ale faktem jest spasowanie przodu w 155 jest hmm urocze , zbyt wiele osobnych elementów :P
A od haka się odwalić :P on nie jest wykręcany :(

Amortyzatory
Powrót