• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grill kopiec piekary śl.

A moze by tak ktoś napisał hmmm gdzie się spotykamy? i jak dojechać? bo hmm juz raz pobłądziłem :P i jak mi ktoś nie wytłumaczy na chłopski rozum to pierdziela:P zaś błądzic :P

Aniucha,bedziesz,co zlego to nie my :D

Dziaru z Tychow to jedziesz drogami DK 1,86,79,911 wpisz w gogle maps kopiec wyzwolenia to bydziesz wiedzioł kaj

będę trochę później bo auto u dziewczyny zostało i muszę autobusem się po nie zakulać :D a potem wpadnę :)

jo już nie pisza że byda bo jak pisza że ja to potem coś wypado i kapa:)

Jedzie ktoś z Tychów , Bielska , Pszczyny itd ? bo fajnie by było pojechać w parę Alf

to tam ok od 14.30:D

PZdr

---------- Post dodany o godzinie 20:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:26 ----------

kto bierze węgiel jo grila biera

ostatnio adams swinoł cały hehehe :)

---------- Post dodany o godzinie 09:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:22 ----------

a do HOUZA ftoś dryndoł :)

Coś tam jeszcze łostało to wezna.Nie swinoł,ino kozali mi go zabrać :) bele sie pogoda po lekku klaruje,nie jest źle.

Jedzie ktoś z Tychów , Bielska , Pszczyny itd ? bo fajnie by było pojechać w parę Alf

chyba ino socik zero

Ostatnia edycja:
pogoda jako by niy była bydzie dobro :) a peny mo namiary na jakos wiata cos kiedyś wspomnioł :)

A więc hmmm , nie obraźcie się jak nie dojedziemy ( bo pobłądzimy :P )
Bo ja do tego mam wielkie predyspozycje :)
No winka zlałem trochu więc :) posmakujeta :)

jo se navi wezna ale wiecie jak to jest z ta elektronika;pp dziaru to o 14 pod graffiti. dozoba

Nie wiem jak to tam w Piekarach :P
ale u mnie jest 19 stopni więc cieplutko :)

aaa jakby coś sie pochrzaniło i byśta miejscówkę zmieniali to dajcie sygnała przynajmniej na 506 682 839 :)
Bo nie wiem jak się trasa ułoży i mozem się parę minut spóźnić :P

Amortyzatory
Powrót