tia- a stara poszła do ludzi sprzedana przez dealera i z tego co wiem nowy user "buja się " z usterkami. [MENTION=64557]house4live[/MENTION] - po prostu masz pecha i z tej przyczyny moim zdaniem nie ma co skreślać produktu- zdiagnozują naprawią i będzie git. Uwierz u innych nie jest lepiej a moim zdaniem znacznie gorzej.
Ja obserwuję innych producentów w tym marek premium naprawdę jak tak emocjonalnie do tematu podchodzisz to życzę powodzenia z innymi - co powiesz jak kolegi BMW serii 5 za ponad 250 tys ma już 4 skrzynie biegów, 5 ty akumulator, 4 tą przekładnie kierownicza, auto ciągle przechodzi w tryb awaryjny i jeszcze nigdy w aucie nie było wszystko sprawne, strzępią się pasy bezpieczeństwa korodują nawet śruby kół, systematycznie co 5-6 miesięcy wymiana chromów - i to wszystko w niecałe 2 lata i 30 tkm. BMW X5 - po 30 tkm KOMPLETNE zawieszenie przód i tył do wymiany łącznie z oponami Ty już pewnie zezłomowałbyś strucla.
mój wcześniejszy VW cc - przebieg 3 tkm rozwarstwiona przednia szyba, pad nawigacji, zaczęły wyć opony jakbym traktorem jechał a potem szarpanie skrzyni i litr oleju na 500 km do silnika gratis. oczywiście ASO nie widziało problemu a usterki podobno z mojej winy. Kuzyna Golf 7 gen ma już 5 skrzynie biegów ciągle wali błędami a tu ciśnienie w kołach a tu check silnika a tu za niski poziom oleju a to pad poziomowania xenonów etc.
to tylko kilka przykładów aby uzmysłowić Ci że nie ma ideałów i czasem się tak trafi i trochę cierpliwości trzeba czasami poświęcić. Życie Panie!!!