ma_ucin_88
Nowy
Hahah, teraz to mam mętlik w głowie, natomiast wielkie dzięki za wszelkie opinie!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hahah, teraz to mam mętlik w głowie, natomiast wielkie dzięki za wszelkie opinie!
Przestudiowałem cały temat. Dowiedziałem się wiele i za to wszystkim wypowiadającym się dziękuję. Mój ostateczny wybór do Giulietty 1.4 MA, 170 KM, padł na zestaw:
Penrite Enviro+ C2 0W30;
Archoil 9100;
Archoil 2820.
Nic taniej? Aktualnie wg karteczki serwisowej specyfikacja oleju to 5W40. Producenta brak.Jak w poprzednim poście tylko solidnie wypłukać
5W40 dla 1,4 bez MA , z MA to 0W30 + AR9100 i oczywiście płukankaNic taniej? Aktualnie wg karteczki serwisowej specyfikacja oleju to 5W40. Producenta brak.
To u mnie sprawdzi się ten drugi wariant. Sam wymieniam olej w swoich autach. Jakiś Eurol 5W40 podejdzie? Ewentualnie Specol z jakimś dodatkiem?Przy tak małej misce to chyba nie tak wielka różnica a mała miska z turbiną to albo dobry olej albo częste wymiany
Masz w ofercie taki zestaw, tzn. Specol 5W40 + AR9200 zamiast 9100? A może w tym przypadku 9200 nie ma sensu?Specole mid saps z AR9100 dają radę zarówno 5W30 jak i 5W40
Na pierwszy ogień pójdzie jako tymczasowe przepłukanie silnika Specol Gold 5W40 z dodatkiem. Postanowione [emoji846]Kup poprostu dobry olej , i wymieniaj co 10tys
Zablokowany? Normalnie można zamawiać...