K
Kowalski
Guest
Przeciez to oczywiste, ze jest mniejsza
)))) Paaanowie
)) hahaah.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Felgi jak sie mozna bylo spodziewać zakupilem w salonie. (te 2 razy droższe).
Dyskusje nad ET itp. nic mi nie pomogły w szybkim i pewnym zakupie stalówek do Julki która byla jeszcze w "produkcji". Teraz jak mam autko wszystko już wiem na ten temat![]()
Jak dostał taki samochód jaki zamawiał to ma zaciski standardowe te najmniejsze bo w pakiecie Sport 1 takie są .
No no.. Tygrysio staje się super znawcą wszelkich opcji proponowanych przez Alfę
Rozgryzłeś ofertę dokumentnie - gratulacje![]()
tygrysio
Jak już faktycznie chcesz być w 11o% na bieżąco to proponuje ci wszystkie dane (prospekty,www) wylukać w czterech domenach [pl,de,uk,it]
Jak już to uczynisz to wylukasz że u nas jest jeden pakiet premium a inni mają dwa![]()
No i jeszcze jedno jak byś czytał ze zrozumieniem to nie przytaczał byś moich wypowiedzi o zaciskach hamulcowych , bo nie ważne co masz za pakiet jak sobie nie zamówisz BREMBO to ich nie dostaniesz .
W pakiecie sport 1 są normalne zaciski i bez problemu wchodzą 16"
Do pakietu Sport 2 jak i QV nie można wsadzać 16" felg nie ma znaczenia jakich ,
Producent nie przewiduje do Julek z silnikiem Diesel 2.o felg 16"
Drogi rozmówco faktycznie chcę być dokładny i dość precyzyjnie wyrażać swoje myśli. Temat z tego co ze zrozumieniem zrozumiałem po przeczytaniu dotyczył zamówienia samochodu na naszym rynku więc polemika jak jest w Portugalii Francji czy innej domenie nie ma tu sensu ani wpływu na wybór felg, a tym bardziej na rozmiar tarcz w pakietach.
A jeszcze lepsze jest to ze u niektorych dealerow niektore polaczenia opcji sa niemozliwe, podczas gdy u innych bez problemu mozna je łączyc i zamawiać :]
Jakbym szukał teorii spiskowych, to bym powiedział, że robią przekładki z gotowych aut, które im schodzą w tym samym terminie. Pół biedy jeśli chodzi o felgi, czy coś co się łatwo odkręca, gorzej jak grzebią głębiej...![]()