[Giulia] Giulia- Testy, filmy, zdjęcia.

FB_IMG_1659008951899.jpg
Zdjęcia nowego kokpitu. Wygląda że deska ma inny kształt tak że wszedł większy ekran z tonale.

Zdecydowanie te manualne wersje to gratka dla kolekcjonerów. Bo w tej cenie to można dwuletnią kupić w automacie. Pięknie zadbana wersja, ale raczej do garażu i niech zyskuje na wartości.

Sam bym rozważył już zakup QF - przekleństwo leasingu, że ciężko się go pozbyć i wziąć drugi :)

W nowym Motorze test używanej Giulii:
"Alfa Romeo Giulia 2.0 TB Veloce – Sportowe geny, mocny silnik i napęd na obie osie to atuty sedana Alfy. Ale niejedyne, bo eksploatacja na dystansie ponad 100 tys. km nie sprawiła większych problemów."
[MENTION=3383]Andrzejsr[/MENTION] nie będzie dzisiaj spać...

To jakiś wyczyn że trzeba było o tym napisać i mnie przywołać, faktycznie jakiś rodzynek , bez _większych_ problemów ? ; )

Taki już urok grup i forów - jeśli komuś nie padnie MA, to nie zarejestruje się na forum, żeby napisać "a ja mam Giulię i nie padło mi MA".

Oczywiście, ale posty z problemami, zwłaszcza powtarzające się dają pogląd z czym potencjalnie możemy mieć problemy.

Pertyn jest coraz cięższy do słuchania. Nie wiem może pomysły mu się kończą bo robi coraz dłuższe przerwy między zdaniami i poszczególnymi słowami. Strasznie mnie nuży. A test o Stelvio - generalnie nie powiedział nic.

Amortyzatory
Powrót