• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Giulia- Testy, filmy, zdjęcia.

A propos tego testu pomiaru przyspieszenia - jak mocno wpływa na skrzynię/napęd takie ruszanie? Czyli hamulec i gaz na raz wciśnięty? Taki pseudo launch control.

Pościg kręcili we Florencji, bardzo ciekawa technika animacji.

Przcież jest już scena pościgowa z Giulią i na dodatek Q.Ni pamietam tytułu, ale jakaś głupawa komedia z Jenifer Aniston i Adamem Sandlrem.

to prawda jest, ale tam jest policyjna z koniczynką, wiec raczej nie Q

Ostatnia edycja:
AUTOmoto 11/2019

Nowe (odświeżone) Audi A4 vs AR Giulia - BMW 3 - Jaguar XE - VW Arteon (benzynowe 2.0 moce od 245 do 280)

W "walce" o 4 miejsce (pierwsze trzy to wiadomo...) AR wyprzedziła Jaga ;)

Automoto.jpg

Ostatnia edycja:
Bardzo ciekawe podsumowanie rocznego posiadania Giulii Q - wydaje mi się, że jeden z lepszych kanałów w internecie jeśli chodzi o merytorykę. Widać, że facet zna się na rzeczy i wie co robie. Ma dużo więcej filmików nt. Giuli i Stlevio. Polecam obejrzeć całość:

https://www.youtube.com/watch?v=j9qcWGAUdZ8

Podpisuje sie rękami i nogami. Julkę mam juz drugi rok. Tak jak mówi: za każdym razem jak wsiadam mam banana na twarzy, za każdym razem jak wysiadam, chce ponownie wrócić.

Bardzo ciekawe podsumowanie rocznego posiadania Giulii Q - wydaje mi się, że jeden z lepszych kanałów w internecie jeśli chodzi o merytorykę. Widać, że facet zna się na rzeczy i wie co robie. Ma dużo więcej filmików nt. Giuli i Stlevio. Polecam obejrzeć całość:

https://www.youtube.com/watch?v=j9qcWGAUdZ8

Inwestować w auto potrafi ale jeździć niespecjalnie, przydałby mu się kurs doszkalający :)

Amortyzatory
Powrót