Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
nie bądź śmieszny.Nawet nie wiesz jak się cieszę że GV nie jest ideałem (zresztą nic takiego nie napisałem)- bo wtedy zapewne nici z EMOCJI i tych wyjątkowych DOZNAŃ.
ksenony to przeżytek Chciałeś zabłysnąć ale ci nie wyszłoTo jest dla mnie Motoryzacja a nie rozbudowane multimedia, superhiper ksenony czy pojemny bagażnik.
Który samochód w tej cenie oferuje coś podobnego ?
No właśnie a Ty czym jeździłeś w tej klasie i uważasz, że jest lepsze od Giulii ?
Pytasz o konkurencję - a ja się pytam o JAKĄ konkurencję. Chyba nie myślisz o BMW 3 czy Audi A4 - te samochody nie wywołują u mnie żadnych emocji - ani negatywnych ani pozytywnych. NIC. Tętno ani rusz, ani w górę ani w dół.
nie bądź śmieszny.
ksenony to przeżytek Chciałeś zabłysnąć ale ci nie wyszło
Rozumiem, że jak widzisz szczeniaczka to ekstazę przeżywasz dopiero jak jest upośledzony![]()
Panowie jaka Alfa jest wiemy bo ją mamy a po wpisach widać że jednak wywołuje emocje i oto właśnie chodzi.
Ale to inna kategoria aut, więc porównanie średnie... Ba! Taniej można mieć jakiegoś hothatcha (np. i30N), gdzie masz jeszcze więcej frajdy z jazdy.Za te pieniądze masz nowego Mustanga, który wg moich kryteriów radości z jazdy, w
Po odpuszczeniu gazu jesteś na biegu, więc hamuje. W razie czego z pomocą przychodzi redukcja manetkami.Trakcja owszem, fenomenalna. Skrzynia szybka i precyzyjna. Silnik... obnaża wady konstrukcji turbo. Nie hamuje (w sensie po odpuszczeniu gazu), nie brzmi (brrr, suszarka do włosów, chyba najgorszy dźwięk w klasie), na szczęście jest mocny.
Pod warunkiem, że takie ma. Deska w skórze jest cudowna. Wnętrze z wersji Business jest na poziomie koreańskich kompaktów (materiały) i psuje cały design swoim wykonaniem... takie wrażenia po obejrzeniu obu wersji.
Tomaz, tak z ciekawości, bo w podpisie widzę jeździsz innymi autami - ile h spędziłeś za kierownicą w Giulii?
Jazda próbna + na sucho w salonie + targi motoryzacyjne. Oblukałem sobie różne wersje. Nie zrozum mnie źle, to naprawdę fajne auto. Ale wersja podstawowa właśnie ze względu na środek nie podeszła mi zupełnie, w mojej Maździe mam lepsze materiały wykończeniowe... Veloce ze skórzaną deską to już Premium IMO i poza wspomnianym dźwiekiem w zasadzie trudno się do czegoś doczepić. Wiesz... wsiadałem z mojej 166 V6 więc porównanie było miażdżące![]()
Jak ktoś pojeździł lepiej wykończonymi autami, część rzeczy pewnie może go drażnić.
po roku użytkowania jestem bardzo zadowolony
Haha, np. starą już emerytowaną Alfą 166
.
a co a w autach gdzie cyfrowe zegary występują i tak każą sobie za nie grubej dopłaty...
Dokładnie, kij z tymi zegarami, niech tam maja również jakieś swoje plusy, ale to co piszesz, gdzie jest granica, przecież niedługo cała konsola środkowa łącznie z ekranem info to będzie jeden wielki tablet, jak w Tesli...Jest moda więc wykorzystują swoje 5 minut.
Nie wiem gdzie jest granica tej całej cyfryzacji, bo mnie osobiście też się to za bardzo nie podoba, a już brak podstawowych przycisków na desce na rzecz dotykowego wyświetlacza, to porażka..
Jeśli ktoś lubi rysujące się plastiki od patrzenia i klejące się po kilku latach - to tak, 166 może być wzorem.