omen
Nowy
Bardzo ladny kolor..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
misano blue jest w konfiguratorze dla veloce od jakis 2 mcy. chcialbym go zobaczyc na zywo, pewnie za pare tygodni cos zacznie sie pojawiac na stock-u u dealerow. myślę jednak ze jest zbyt krzykliwy, nie pasuje dla 40latka juz.
moje typy gdybym sie zdecydowal na giulie poki co to montecarlo blue lub vesuvio grey lub stromboli grey kazdy z 19 qf lub 18 sport do tego czerwone lub zolte zaciski i chyba czerwone skory i deska. teraz jednak jeszcze musze sie przyjzec temu imola titanium bo cos tez ma w sobie.
ciekaw jestem tez jak na zywo wyglada lipari grey, na zdjeciach jakos tak ze wywoluje u mnie mieszane uczucia. chyba zaden dealer takiego nie zamowil, nikomu sie nie podoba czy co?
- - - Updated - - -
szalu nie ma, tragedii tez nie, po prostu takie sobie

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-giulia/1085682-giulia-mega-gallery-color-interior-wheels-combinations.html napisał:I'm going to share with you my public album with over 200 photos that I've been gathering around the interwebs lately with dozens of color combos and wheels.
Might be useful for who is still not decided about the color/wheels choice.
Giulia Mega Gallery
"budzi w kobietach wewnętrzną blacharę" - to akurat o Giulii"odpal no tego biedoklepa" - padłem![]()