Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Do przebiegu 20 tys/ km należy się tobie wymiana tarcz i klocków. I ja bym z tego skorzystał.Tak to wygląda u mnie, w piątek jestem umówiony w serwisie. Zobaczymy co powiedzą.![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Byłem w serwisie zrobili aktualizacje i jak na razie spokój. Oba błędy pojawiały się poniżej 50% naładowania akumulatora (był na to biuletyn TSB 21-045-19)
Do przebiegu 20 tys/ km należy się tobie wymiana tarcz i klocków. I ja bym z tego skorzystał.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE [MENTION=35971]dziadzia82[/MENTION] dzięki za sugestie, w jednym aso juz bylem podpytać, spławili mnie twierdząc, ze to normalne, nie spierałem się. W piątek jadę do innego, zobaczę co mi tam powiedzą, tym razem pocisnę bo więcej aso w poznaniu nie mamy
Znowu ciebie zepchali. Ja mam 10 tys i jadę właśnie na wymianę w następnym tyg.Byłem, także mi powiedzieli, ze to nie podejdzie pod gwarancje. Facet powiedział, ze auta stockowe łapią korozje na tarczach a później klocek tym tlenkiem masakruje tarcze. Odpuszczam temat, szkoda zachodu chyba. Dzięki za pomoc!
Giulia:[MENTION=35971]dziadzia82[/MENTION] mógłbyś podesłać linke do włoskiego forum?
Do jakiego serwisu jedziesz?
Podeślesz foto tarczy?