vincent
Nowy
Automobil Gdynia 800zł pierwszy przegląd Stelvio i Giulia
Netto czy brutto? Dla porównania Auto Plus Gdańsk 1120 brutto (olej+filtr+filtr p.pylk+nieudolne mycie gratis). Tak coś czułem że Gdynia byłaby lepszym wyborem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Automobil Gdynia 800zł pierwszy przegląd Stelvio i Giulia
też o to pytałem, powiedzieli mi +-1000km lub +-1miesiąc. w sumie to nie wiem jak potem, tzn powiedzieli mi że drugi robię na 30kkm+-1kkm niezależnie czy pierwszy zrobiłem np na 14kkm czy 16kkm, natomiast nie wiem jak to jest jeśli byś zrobił przegląd np na 12kkm - musiałbyś ich dopytać lub ewentualnie przegląd robić gdzieś za granicą?
z drugiej strony, chcesz nabić np >4tyś na wyjeździe - gdzie Ty tym autem zamierzasz jechać?
to prawda, ja ich nie prosiłem a wbijali po 0.25h i tego typu wartości za wszystko po kolei, więc wiele za robotę nie wyszło. pojedź tu sam, też Ci tyle wbijątak zrobię.... We wro Rh chyba 240 netto
no to jakoś tam trafisz, albo zrobisz ciut wcześniej, albo uda się zalapac przed 16tyś.Narty w Austrii lub Włoszech, może te 4 tysiące to duży zapas, ale lepiej dmuchać na zimne

Za to robią cały przegląd w godzinę