Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej,
ja mam dwójkę małych dzieci, często wyjeżdżamy - a jeżdżę wersją Q i rodzina ma fun
Kwestia podejścia - jak ktoś lubi zabierać ze sobą 7 walizek to może i za mały, ale do normalnego użytkowania idealny. Dzieci na fotelikach mają wygodnie (duże fotele Recaro), a mają już 7 lat więc są wysocy. Jedyne z czym może być problem to wózek - tu przyznam rację.
Generalnie ja temat rozwiązuje tak, że jak mam większy bagaż to wysyłam z firmy kurierem dzień przed wyjazdem i jak przyjeżdżam bagaż czeka (np. narty)
Szerokości!
Rozmawiałem dzisiaj z fca w Italii, prosili aby poprosić najpierw serwis o rozwiązanie problemu, jeśli oni polegną to robimy oficjalne zgłoszenie tematu do fca i będą nad tym pracować bo uznali to za zagrożenie bezpieczeństwa dziecka w foteliku. Natomiast procedura jest taka jak powyżej.
Mowa o cofającym fotelu w Veloce.
Czy w Q i innych z fotelami ele, też nie można wyłączyć tej funkcj?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ja to tez zglaszalem, jest na to ticket, ale z tego co mi powiedziano nie maja sie zamiaru tym zajac. bede ich meczyl jeszcze a najwyzej za jakis czas napisze skarge gdzies wyzej.Rozmawiałem dzisiaj z fca w Italii, prosili aby poprosić najpierw serwis o rozwiązanie problemu, jeśli oni polegną to robimy oficjalne zgłoszenie tematu do fca i będą nad tym pracować bo uznali to za zagrożenie bezpieczeństwa dziecka w foteliku. Natomiast procedura jest taka jak powyżej.
Mowa o cofającym fotelu w Veloce.