Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
MY24 - 8 cali z przodu, z tyłu 9 cali. Wydaje mi się, że nigdy nie było konfiguracji Veloce z felgami 8Jx19 na obu osiach, no chyba, że ktoś sobie jakoś dokonfigurował. Tak czy inaczej, lepiej z tyłu mieć szerszą oponę - to jest auto przede wszystkim tylnonapędowe. Oddaj dwie felgi o poproś o 9J na tył.No i pytanie do kolegów, którzy kupili Veloce z tymi felgami, na przykład rocznik 25 czy 24 - czy wszystkie były 8J, czy mieszane?
po VIN który wysłałeś na priv felgi masz takie:Pytanie do doświadczonych kolegów i koleżanek. Gdy odbierałem swoją Giulię Veloce '25, była na felgach 18" od Sprinta, podobno pomyłka producenta. Dziś otrzymałem od dealera nowe felgi "telefony". Wszystkie felgi to ET33, 19x8J. Czy do Veloce Q4 jest to dopuszczalna konfiguracja? Czy na tył nie powinno być ET34 19x9J? Wiem, zaraz ktoś powie, żebym skontaktował się z dealerem - już to zrobiłem, lecz znając ich odpowiedzą pewnie za tydzień.

7S - GIULIA MCA (2022-...)
| |
| 6201A5501000 - 2.0 GME 280HP ATX AWD I/CE SPRINT | |
| Silnik: 2048925 Pojazd: 3183403 Prod. date: 3/6/2025 | |

To we własnym zakresie, czy to robią w ASO?Dołóż sobie wygłuszenie maski, bo to zabrali w 2023 i wielu zakłada
Czy to wygłuszenie realnie coś daje, czy to tak tylko, żeby było, bo powinno być?aso jak kumate to odplatnie dołożą wygłuszenie (jeśli nie masz), ale to z 10 klipsów i mata, wiec możesz zapewne taniej zamówić w QVstore.pl i sam zamontować.
Moja MY24 ma wygłuszenieMoja MY24 izolacji maski nie ma. Więc chyba co im wpadło pod rękę![]()
od liftingu nie ma czegoś takiego jak pakiet veloce do kupienia do sprinta.Się zorientuj czy to nie sprint z pakietem veloce. Coś kojarze że i te napisy z boku też zniknely w jakimś roczniku, może po prostu ktoś dokleił, chociaz w sumie co to za różnica.