Gdzie kupić oryginalne felgi do giuli?

kulisek

Użytkownik
Auto
Giulia 2.0 280KM Q4, 2025
Chcę kupić komplet kół na zimę i nie widzę nigdzie żeby można było dostać oryginalne felgi telefonowe. Są tylko popularne zamienniki typu Drake itp. Wiecie może gdzie kupić oryginalne fele, takie jak dostaje się przy kupnie nowego auta?

bonus, jeździ ktoś w zimie na 19 calach 255 tył 225 przód? Bo jak chcę kupić 18stki chyba na zimę

Fiat alfa shop
Moto Akuki
Jata świdnica
Itp

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Autopon zapytaj choć nie wiem czy ori sprzedaje - na pewno przygotowywał dziesiątki zestawów dla forumowiczów ale czy na ori czy aftermarket tylko nie wiem - to kolega @Kolpak z forum, nawet wątek z realizacjami kiedyś załozył i wrzucał fotki.

QVstore.pl nowe części więc i felgi, też kolega z grupy/forów

Ewentualnie jakiś czas temu w dobrych cenach (zestawy z lkwidowania ASO) było trochę felg i gotowych zestawów z oponami u jednego grupowicza na FB - Kuba Czarniecki na grupach AR Giulia/Stelvio go znalazłem - kupiłem od niego nówki Q kute 19 a potem dokupiłem na zimę inne ori 19" - zestawy tip top, cena super jak za ori, dekielki ori, TPMSy - jeden zestaw mi sprzedał bez opon mimo że kupił z oponami (letnie a ja potrzebowałem na zimowe szykować).

Ja kupiłem felgi 18" pod zimówki w ASO, + TPMS. Zrobili drobny upust i montaż gratis, mimo, że opony z oponeo.. W sumie wyszło całkiem atrakcyjnie, ale przede wszystkim wygodnie. Wtedy miałem jeszcze ASO o 10 minut jazdy od domu ;)

Ja brałem 18" od Jata z Allegro. 1,5k taniej niż z lokalnego ASO.

Chcę kupić komplet kół na zimę i nie widzę nigdzie żeby można było dostać oryginalne felgi telefonowe. Są tylko popularne zamienniki typu Drake itp. Wiecie może gdzie kupić oryginalne fele, takie jak dostaje się przy kupnie nowego auta?

bonus, jeździ ktoś w zimie na 19 calach 255 tył 225 przód? Bo jak chcę kupić 18stki chyba na zimę

Wysłałem ci info na priv, to poczytaj.

Ja kupiłem felgi 18" pod zimówki w ASO, + TPMS. Zrobili drobny upust i montaż gratis, mimo, że opony z oponeo.. W sumie wyszło całkiem atrakcyjnie, ale przede wszystkim wygodnie. Wtedy miałem jeszcze ASO o 10 minut jazdy od domu ;)

Czy masz szersze opony z tyłu czy takie same?
Felgi 4 takie same czy 8J przód, 9J tył?
Opony run flat czy nie?

Ile cię kosztowały, bo jak się pytałem w aso to zestaw staggered z oryginalnymi 14 000 brutto (w tym tpmsy kaple wliczone). Zamienniki 10000. Wydaje mi się to mega drogo, więc nie wiem czy nie oryginalne felgi nie będą niczym ustępować?

Amortyzatory
Powrót