Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O której godzinie mniej-więcej chcecie się spotkać? Akurat we wspomnianą sobotę mam urodziny i nie wiem czy będę w stanie wsiąść do auta, a z chęcią bym wpadł![]()
A gdzie jest ten parking w Gdyni?IKEA i weekend może się czasem okazać że zapchana nie raz brakowało tam miejsc w weekendy..w gdyni jest jeden parking zawsze pusty podziemny w gdańsku raczej słabo..ale próbować można ..![]()
Może z góry założyć jakieś alternatywne miejsce spotkania np. na wypadek deszczu? Jakiś zadaszony/podziemny parking z dużą liczbą wolnych miejsc?
A gdzie jest ten parking w Gdyni?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Moze tesco na chelmie? Zawsze jak tam w weekendy jestem to ten ich podziemnny ma mase wolnych miejsc i terenu.
Pod parkiem naukowo technologicznym..byłem tam już kilka razy i zawsze pusto chyba że jakieś konferencje się odbywają ale to można sprawdzić na ich stronie czy w dany dzień coś się dzieje..