• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Gdańsk] może jakiś spot?

Jeżeli byśmy chcieli robić jakiegoś grilla czy coś to Polanka Redłowska jest chyba lepsza opcją. Tylko tam miejsce na parkingu też trzeba szybko zajmowac, szczególnie jak ładna pogoda

murgrabia - myślę, że wszystko jest do przemyślenia :)...

o polance też wiele słyszałem (pozytywnego) ale nigdy tam nie byłem..jakieś fotki?

Niedawno byłem na kamiennej górze - wieczorkiem co prawda, ale widok świetny... dość sporo miejsca nawet :)

Mam rzut beretem to mogę wcześniej podjechać i zastawić miejscówkę :D

murgrabia.. elegancko to wygląda :) myślę, że można by było to połączyć z przejazdem przez bulwar :).. a co.. niech widzą :)

A jak ktoś nie nie ma facebuka?:mad: to gdzie znajdę? Nie wszyscy są tak postępowi:P

Oki,Dzięki.Postaram się zjawić,jeżeli zdążę wrócić do GD

A jak komuś nie pasuje niedziela, to środowy wieczór może? :P jutro o 19 na Skwerku pod akwarium ^^

Ja jestem na miejscu, więc jak coś to podjadę ;)

Jutro pedze na lotnisko to może bym zajechał.

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

ja za tydzień będę w 3mieście na weekend (2-3.04.2016), więc... jak pogoda dopisze to może coś wtedy ?

w niedziele pogoda boska była :)

Czwartek Skwerek o 19 pod akwarium. Zapraszamy ^^

Tym razem środa, o 19 pod Akwarium. :P

A jak w tym tygodniu, bo akurat jestem w Gdyni?

Amortyzatory
Powrót