[Gdańsk] może jakiś spot?

tomSRT

Nowy
Auto
GT 3.2 ; Brera 2.4
NA TĄ CHWILĘ SPOT UMÓWIONY NA 5.03.2016 !!!
miejsce - parking przy Auchan (bliżej Norauto) , godzina: 11.00

lokalna społeczność AR w Gdańsku dogorywa jeśli chodzi o "fizyczne"
spotkania więc rzucam temat: może jakiś spocik?

Ze swojej strony moge przytargać lapka z FES'em jakby ktoś chciał w błędy zajrzeć.

Luźna propozycja terminu: 20.02.2016 ,
Luźna propozycja miejsca: parking przy Auchan

Ktoś byłby chętny?

Ostatnia edycja:
Ktoś byłby chętny?

Ja jestem chętny, jednak mam tego dnia spotkanie firmowe i nie dam rady...
Może następnym razem, w innym terminie....

Ps. Nieustannie czekam na jakiś pot czy to w Gdańsku, czy gdzieś indziej w pomorskim....

tomSRT ?

czy Ty przypadkiem nie miałeś 1.9 jtdm abartha fiacika stilo :)?

o coś się dzieje ale aby było ciekawiej to może dołączymy do innej grupy? np. subaru? Oni zawsze w Brzeźnie, chyba w czwartki...

Ja to w sumie z Lęborka jestem :)

gdyby się coś większego szykowało to byłbym chętny - a o ile mnie pamięć nie myli, wcześniej z tomSRT bylismy w FIACie :) on mial 3d a ja 5d :)

się miało Stilonka, się miało :D Całkiem był zacny, dobrze wspominam :]

Myślę, że jest nas na tyle dużo użytkowników AR w Gdańsku, że damy radę własny spocik.
Pamiętam za dawniejszych czasów na spoty KARP przyjeżdzało sporo luda.
Chyba dołączanie do innej marki się nie sprawdzi, to inne tematy, inne problemy ;)

Ostatnia edycja:
Ja się piszę :) Trzeba by było zamieścić jakąś informację na forum KARP albo na fejsbukowej grupie. Na pewno znajdzie się trochę chętnych :)

- - - Updated - - -

Ja jestem chętny, jednak mam tego dnia spotkanie firmowe i nie dam rady...
Może następnym razem, w innym terminie....

Ps. Nieustannie czekam na jakiś pot czy to w Gdańsku, czy gdzieś indziej w pomorskim....

Kolega tomSRT napisał o "luźnej propozycji terminu" :)

Również się piszę :))...
Ps. czy ktoś już lata na letnich kapciuchach ? :) bo mnie korci 18stki założyć :) obecnie na 16stkach bella wygląda jak ubogi krewny :(

Również bym się pisał na jakiś spot ;)
Ewentualnie zapraszam do Gdyni, od czasu do czasu w spotykamy się w kilku z Klubu Lancii ;)

Panowie, ja proponuję marzec, ale tylko któryś z weekendów, raz w miesiącu w sobote i niedziele - mam dyżur... no ale to do ustalenia jeszcze...

To co.. robimy listę ? dopisywać się i obok propozycję spotkania :)

1. ToKo / marzec / weekend
2. ...
3. ...
4. ...

jestem za ale najlepiej jak już trochę cieplej będzie. Marzec może być. Jak na pierwszy termin. Ale miejsce to chyba można lepsze znaleźć niż parking Auchan..xD Może połączyć zlot z atrakcjami..? spotkanie na strzelnicy w Lublewie. I zorganizować grupowe szkolenie ze strzelania..? Jest tam tez wiata na grilla..co wy na to..?

tak się składa, że ode mnie z miasteczka jest dwóch alfisti ;-)

Super pomysł ! :) Ja się piszę. Tylko faktycznie najlepiej zorganizować to w weekend :)

Też z chęcią przytargam tyłek do Was.Tym bardziej,że 166 jest mało nas na Naszym terenie,więc podepnę się do Was:)

oczywiście :) z miłą chęcią poznamy :)

mówisz 166, a co dopiero GT :)

widać się rozkręca..trzeba by jakoś zebrać pomysły do kupy i wybrać coś co większości pasuje..więc można zacząć od tego czy robimy spotkanie typu wybieramy miejsce w terenie typu duży parking, pole łąka..xD i gotowe, czy jednak wybieramy miejsce gdzie coś można zorganizować, jakiś grill czy chociażby miejsce do posiedzenia pogadania..trzeba zrobić jakieś głosowanie...ja mogę się zająć organizacją jakiegoś miejsca w pobliżu trójmiasta..

ja proponuję jednak pierwsze spotkanie z mniejszym rozmachem. Spotkac, pogadać, poznać się , itp...
Następne jak będzie cieplej można zorganizować w stylu klubu Volvo - spot pod Realem na Osowej, potem ognisko tam w lasach niedaleko

ja proponuję jednak pierwsze spotkanie z mniejszym rozmachem. Spotkac, pogadać, poznać się , itp...
Następne jak będzie cieplej można zorganizować w stylu klubu Volvo - spot pod Realem na Osowej, potem ognisko tam w lasach niedaleko
Popieram. Na razie parking, a potem coś większego. Tym bardziej, że na razie aura nie sprzyja grillowaniu etc. Poza tym będzie więcej czasu, żeby rozreklamować całe wydarzenie.

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Do tego można by zaprosić kolegów od Fiata, Lancii :)

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Do tego można by zaprosić kolegów od Fiata, Lancii :)

...ależ oczywiście - czemu nie.. im też należy się ... - odpowiem śpiewająco ;-)

Panowie, czy ja doczekam się listy chętnych wraz z proponowanymi terminami obok wpisu? :)

1. ToKo / marzec / weekend
2. ...
3. ...
4. ...

Amortyzatory
Powrót