Używam podobnie jak Goora wózka Bebetto Luca, z fotelikiem Maxi Cosi City. Wózek - duża gondola, fajny wzór, gumowe pompowane i odpinane wszystkie kółka, system absorpcji nazwijmy to uderzeń na przednie kółka, gondolę możesz kompletnie zakryć budką w razie niespodziewanych gwałtownych zjawisk atmosferycznych. Z minusów, skopał nam sie zatrzask i przy ściąganiu gondoli musiałem dość mocniej szarpnąć aby ją odpiąć. Nie oddawałem do serwisu gdyż wózka oczywiście non stop używamy. Po przejściu na siedzisko (szerokie, dość wygodne, synek przynajmniej nie narzeka) po jakimś czasie problem minął. Dwa, dość mała torba nazwijmy to na zakupy ale jakoś specjalnie często mi to nie przeszkadzało. Trzy, przy 187 cm wzrostu dość często na początku w marszu na spacerze kopałem w pedał hamulca umieszczony centralnie na osi między kołami. To chyba tyle. Nosidełko, nie miało ISO więc Cię akurat ten model nie będzie interesował, drugi raz zwróciłbym na pewno uwagę przy jego zakupie na taki mały drobiazg jakim jest składany daszek nad głową. Ten i nie wiem czy Cabrio Fix, chyba go nie mają. Jeśli potrzebujesz jakieś info to pytaj.
Pozdrawiam.