• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Fiat Bravo by [Kosiar]

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kosiar

Guest
Fiat Bravo 1.9 Multijet.
wersja: dynamic + pakiet sport
(pakiet sport obejmuje: delikatną lotkę nad światłem stopu , progi , alufelgi 17' , sportowe fotele , skórzaną gałke i kierownicę , nakładki na pedały , lakier wiśnia metalic zarezerwowany tylko dla tej wersji)

na + w aucie:
wygląd
system audio
fotele

na - w aucie:
silnik (nie podchodzi mi diesel) wolałem TS
mało miejsca z tyłu
wysoka krawędź załadunku
słaba widoczność do tyłu (strasznie grube słupki)

Ostatnia edycja:
Pierwszy mam okazję skomentować...

Samochód bardzo zacny, ale te felgii, te z pakietu sport byłyby jak znalazł...

nie wiem jak to określić, ale powiem tak, auto jest estetyczne, ma miłą dla oka linię i ciekawe stylistycznie wnętrze ale ja jakoś nie mogę się zachwycić...jak patrzę to nie jest to samo kiedy patrze na 156 lub 166 gdzie jestem zauroczony...no i lubię TS-y i wysokie obroty...szacun dla posiadaczy diesli ale to nie motory dla mnie...miałem dwa w życiu i już chyba więcej nie chcę :)

Fajny fiacik :) i do tego nówka, bedziesz sie długo cieszył :)

No Kosiar w końcu widza to Twoje cudo;) w środku całkiem fajnie,na zewnątrz też-ciesz sie że to nie nowa skoda fabia:bootyshake:patrzeć na nią nie idzie.

Ładne autko,pewnie w kompozycji na letnie dni wygląda jeszcze zacniej. Wczoraj jadąc do szkoły pół drogi przemierzyłem patrząc się w identyczny okrąglutki tyłeczek,aż nie chciało się wyprzedzać. Pozdrawiam i życzę przyjemnej eksploatacji.

osobiście bardzo podeszło mi to nowe Bravo;

jak zmienisz felgi na te 17' to wrzuć fotkę:D

pozdrawiam

Sam kiedys się czaiłem na Bravko...ale funduszy przybrakło niestety...Jednak nie załuje bo przez to zostałem Alfistą:)

Fajne autko Kosiar.

Pozdrawiam

:D no i jest ,teraz to możesz mrugać :P ,zobaczymy jak sie dziś sprawdzi :D:D

Ładne to Twoje Bravo. Środek mi się podoba. Gratki Kosiar;)!
Przed Alfa też patrzyłem na Bravo, ale I gen. i model HGT. Ale co Alfa to Alfa:D!
Pozdrawiam!

Kosiar no po dzisiejszym tescie :P jedno jest pewne jest pierd..... ,duże ;)

Pzdr :D

na zdjeciach inaczej wyglądo niż w rzeczywistości.fiat chyba nie ma w ofercie silników 3,0TD

Amortyzatory
Powrót