S
showtime
Guest
Trzeba sie cieszyc z tego co sie ma. Czy to Fiat czy Mercedes, jak by Ci przyszlo chodzić z buta albo jezdzic autobusem podmiejskim to wtedy bys docenil. A co do auta... juz kiedys mowilem ze mi sie podoba 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
8 ma 16 trzeba by było czekać a 8 stała na placu gotowa do wzięcia
8 ma 16 trzeba by było czekać a 8 stała na placu gotowa do wzięcia
to auto rodziców a że mało jeżdżą to jestem użytkownikiem , mój projekt myslę że na lato będzie gotów do wyjechania na Polskie drogiczy aż takie parcie miałes na furkę?
a co to będzie ?mój projekt myslę że na lato będzie gotów do wyjechania na Polskie drogi
tutaj chyba : http://www.forum.alfaholicy.org/tuning/11847-145_obnizenie.htmlWięcej szczegółów?Uchyl rąbka tajemnicy
projekt brzmi ciekawie...
mój projekt myslę że na lato będzie gotów do wyjechania na Polskie drogi
spoko jak coś bedziemy sie kontaktowaćco do 145 haha..... jak by Ci brakło szpachli ,to pisz wyśle kurierem ;P