• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Fiat Bravo by [Kosiar]

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
3 miesiące czekania , ja mam wersje dynamic z pakietem sport , a typowa wersja sport ma 16v multijet na fotelach jest już skóra itd :) no i jest nieco droższa a że mało osób kupuje typową wersje sport to trzeba czekać i zamawiać ją specjalnie.

tu sie kolega myli - SPORT ma taka sama tapicerke jak dynamic + pakiet sport .. skor tam nie uswiadczysz

a czekac trzeba na kazda wersje, ktora nie stoi na placyku ... bo skladajac zamowienie na samochod z indywidualna konfiguracja, auto jest produkowane od poczatku do konca... czy to Dynamic, czy Emotion, czy tez Sport ... bez znaczenia.

pozdrwiam,
NB user :)

przecież nawet w katalogu jest typowe Bravo Sport i ma skórzaną tapicerke czarną a w środku welur

przecież nawet w katalogu jest typowe Bravo Sport i ma skórzaną tapicerke czarną a w środku welur

nic podobnego - skorzana tapicerka do wersji SPORT to wydatek pona 6tys zl ... w standardzie jest SAIL, czyli ta z siateczka jak w pakiecie Sport do Dynamica.... a to ze w katalogach jest skora ... no jest, przeciez nie pokaza tam wnetrza z wersji Fresh, tylko full wypas ;)

a tak swoja droga, skorzana tapicerka w Bravo nie robi wrazenia.. najfajniejsza jest wlasnie siateczkowa SAIL, czarno-czerwona oczywiscie :)

witam!!!! mam pytanko do ciebie stoisz moze w dabrowie na ulicy budowlanych???

nie moją Bravo można spotkać na osiedlu Manhattan lub Technicznymi Zakładami Naukowymi koło targu z tyłu mam pod tablicą klubowe ramki alfaholicy.org wiec tym się wyróżniam :)

obiecałem foty na letnim ogumieniu więc prosze bardzo

Ostatnia edycja:
Podoba mi się wnętrze tego Bravo... przez jakiś czas jeździłam Bravo I 1.2 16v 2000r. i muszę powiedzieć,że zawsze będę dobrze wspominać to autko:D A koledze życzę bezawaryjności:)

Fiat Brava- to obecnie mój drugi dojazdowy samochód. Mam go od nowości. Rok produkcji 1998 - przejechane km 98 tyś. Coroczne terminowe przeglądy w ASO Zielona Góra. Bravolek odwdzięcza mi się bezawaryjną eksploatacją. Zero problemów. Piękne prowadzenie, cisza w środku, dużo miejsca. Same superlatywy. Po kupnie AR 159 chciałem go sprzedać. Jednak serce powiedziało stanowcze NIE i nie żałuję. Jak się o autko dba to ono też potrafi być wdzięczne. Bardzo podoba mi się nowe Bravo ale serce poszło za AR. Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy.

Amortyzatory
Powrót