Rafal pisales ze myslisz nad oponami 225, jak dla mnie ja mam fele 8.5 szerokie i 235 sa w miare ale lepsze bylyby 245 bo jest lepsza ochrona felgi jak zachaczysz o kraweznik. Opona 235 moim zdanie jest dobra na fele 8 cali.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po miastach mało jeżdżę, a 225 wolę ze względu na mniejsze opory toczenia, większy komfort, a przede wszystkim ze względu na koleiny itp. Tak więc zdecydowałem się na 225 przy feldze o szerokości 8" przy czym poszukam opon z ochraniaczami na rant felgi.Rafal pisales ze myslisz nad oponami 225, jak dla mnie ja mam fele 8.5 szerokie i 235 sa w miare ale lepsze bylyby 245 bo jest lepsza ochrona felgi jak zachaczysz o kraweznik. Opona 235 moim zdanie jest dobra na fele 8 cali.
Nie chcę robić tzw. "Offtopa", ale obydwie formy są poprawne...A jak koniecznie chciałeś coś napisać do mnie, to użyj opcji edycja i popraw to "pisze" na "jest napisane", bo strasznie razi.
Dopytałem, kolega odpowiedział.
Przecież nie pytałem Ciebie.
A jak koniecznie chciałeś coś napisać do mnie, to użyj opcji edycja i popraw to "pisze" na "jest napisane", bo strasznie razi.
Bzdura. Kiedyś tak było, ale w języku polskim zmieniają się zasady i w tym przypadku jest podobnie. Wystarczy zapytać o zdanie Bralczyka czy też Miodka lub zaopatrzyć się w najnowszą edycję Słownika Poprawnej Polszczyzny.Alces1, tylko jedna jest poprawna.
Dzięki. Mnie też się podobająRafal, bardzo klasyczne ale ladne.
A co to za marka? Mozna wstawic kapsel z logo Alfy?
mama jest polonistką...+1 dla alcia