• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Proszę bardzo.
Masz tu jeszcze bonusa w chromie 18" ET 41 o ile pamiętam za jedyne 4.700 nówki... kpl.

Pozdrawiam.sedan alu p..jpgsedan alu t..jpgsedan brock b20cls 18- p.jpgsedann brock b 20 cls t..jpg

Te MAK-i przymierzałem kiedyś dla siebie i zrezygnowałem bo ramiona w nich wychodzą aż na zew. obwód a rant jest tak cieniutki,że prawie niewidoczny,co w/g mnie psuje efekt.
Szukaj dalej,jeśli coś znajdziesz to wrzuć, będziemy robić przeszczepy,Twój limit przymiarek to 10 w roku...:)

Te MAK-i przymierzałem kiedyś dla siebie i zrezygnowałem bo ramiona w nich wychodzą aż na zew. obwód a rant jest tak cieniutki,że prawie niewidoczny,co w/g mnie psuje efekt.
Szukaj dalej,jeśli coś znajdziesz to wrzuć, będziemy robić przeszczepy,Twój limit przymiarek to 10 w roku...:)

No to następnym razem będę musiał się dwa razy zastanowić zanim wyśle linka z przykładowymi felgami bo zostało mi tylko 9 prób :)

Panowie, wiem, że to OT, ale proszę - nie róbcie ludziom wody z mózgu, co innego popełnić błąd, a co innego się przy nim upierać - jedynym, który do tej pory, przynajmniej publicznie, uznał za dopuszczalne określenie "pisze" (czasownik - co robi?) był prof. Miodek, tyle tylko, że póki co nie on jest wyznacznikiem poprawności języka polskiego. Może kiedyś forma "pisze" będzie poprawna, ale póki co nie jest, a już powoływanie się na "Słownik Poprawnej Polszczyzny" jest nadużyciem - jeszcze raz przepraszam za OT, ale to ważne, bo choć kochamy włoskie samochody, szanujmy nasz język.

Z wypowiedzi przedmówców wynika,że poziom estetyczny obu felg jest zbliżony,więc na Twoim miejscu wybrałbym oryginały.Właśnie to w tym zestawieniu przemawia na korzyść "telefonów".
Pozdrawiam.

ja mam te telefony.Na poczatku mi sie nie podobaly ale teraz juz zmienilem zdanie chociaz rewelacja jest szpryszka 17'' przed jak i po lifcie(obie opcje sa swietne)ale te to 16".Lepiej wygladaja na SW niz na sedanie-takie moje zdanie

Ufff ..... przeczytałem cały wątek i mam wodę z mózgu ... Cóż, mnie czeka na wiosnę poszukiwanie nowych felg. Jakie to życie skomplikowane :P. Na razie mam szprychy oryginał 17 cali i są cacy.

Amortyzatory
Powrót