• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

a wiec TI dotarly
,a wiec sprawa ma sie tak
contnental conti,,,,,,235 40 19:)
48tydz 10 roku,dwie 4mm,jedna 5mm,jedna 6mm,w tym ze jedna 4 zjechany bardziej rant wewnetrzny,bez babli,niby nie wyzabkowane,felasie dwie igielki,jedna zadarcie na rancie ok 3cmm,ale bez tragedii,i jedna na ramieniy zadarcie ok 2-3cm,ni i na rancie tak na okolo 15cm po obwodzie ale bez tragedii,wysle wieczorem fotki,jestes nadal chetny,od wewnatrz 3szt jak nowki jedna ma jakies zadarcie,daj znac lub dzwon 501168483

Niestety kolega misiu7911 lubi obiecać i zniknąć. Czekamy na te felgi już 4 dni..

koledzy jesli ktos pytal o cene odpisywalem na PW,ale felgi juz pojechaly do Gliwic:)byl temacik w czesciach:)

Pampik, felgi są zajebiaszcze, ale czy biały kolor będzie OK, tego nie wiem, trzeba by zrobić VT z nimi i upewnić się.
Jeśli jednak wybierzesz biały kolor, to oczywiście biała perła :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Pytam bo falgi na które sie "zaczaiłem" sa porysowane a że zrobiłbym to sobie sam to przeszedł mi teki pomysł przez myśl. Z tym własnie że miałem spore wątpliwości i chyba tez wolę zrobić ładny srebrny

Pomalować je i uzupełnic ubytki na rantach i tak bedzie trzeba więc tylko jest kwestia koloru :)
radzik a jak Ci sie jeździ na 18 po polskich drogach ?

Amortyzatory
Powrót