• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

nie wiem po co komuś takie coś, ale wśród innych marek też wystepuje syndrom Mpower :) ... Ti, GTA....komplet znaczków to niecałe 200zł, :)

Ostatnia edycja:
tommi ja tez nie wiem po co ale najwidoczniej niektorym wydaje sie, ze naklejenie znaczkow dodaje mocy tak samo jak kolpaki ze spinerem:D

opinie o felgach

Witam Kolegów znalazłem felgi na allego to link-http://allegro.pl/felgi-17-5x110-opel-vectra-zafira-alfa-romeo-159-i3668624941.html prosze o ocene czy warto je kupić,bo cena wydaje sie niezła prosze o opinie Dzieki.

po pierwsze link wklej inaczej, a felgi to chińszczyzna znając życie nie podpasują do alfy z dużym brembo ale tego to już Ci nikt nie powie na 100%

Rzeczywiscie jak mówi bercik302 felgi z rodzaju "no name"... na zdjęciach prezentują sie ładnie, ale jak z wytrzymałośćią tego nie wie nikt... teoretycznie pasuje do 159, ale bym sie dopytał konkretnie u sprzedawcy.

To jest wątek-kobyła, czy zagląda tutaj autor tego wątku? (blackrave)
Jeżeli tak, to poproszę, żeby zmodyfikował pierwszego posta dodając zdjęcia felg ori oraz polecanych oraz dodał wzory felg podrobionych. Nie każdy obecny/przyszły alfista z marszu skapnie się, że ma do czynienia z podróbkami (jak te powyżej linkowane przez wojcio1111).

To jest wątek-kobyła, czy zagląda tutaj autor tego wątku? (blackrave)
Jeżeli tak, to poproszę, żeby zmodyfikował pierwszego posta dodając zdjęcia felg ori oraz polecanych oraz dodał wzory felg podrobionych
Po tak długim czasie od napisania posta, nie ma już możliwości edycji. Trzeba by rozmawiać z adminem.
Pozdrawiam.
- Rafał

To może inaczej - tutaj zostawić dyskusje o felgach i propozycjach, a założyć nowy temat ze zdjęciami i opisami (jako załączniki, żeby nie "wyginęły", a admin go podwiesi). Najlepiej gdyby to zrobiła osoba, która ma w to "paluszku" i dużo "widziała", jeżeli chodzi o felgi do AR 159. Tamten temat nie byłby do dyskusji, a można byłoby do niego odsyłać.

Pomożecie? :D

Amortyzatory
Powrót