Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No ja miałem w Leonie 235 i to jest moim zdaniem za dużo jak na takie małe auta. 225 35 19 to znowu kiler dla felg. Tylko czy coś zmienią te 2 cm w przypadku profilu 40... no właśnie.
235 odpada. Ja chciałem 225/40. Felgi mam oz ultra hlt. Twarde jak pieron i mega lekkie. Teraz po regeneracji trochę mi ich szkoda i między innymi to pytanie o profil 40 nie 35.

Vredestein Sessanta to raczej nie jest opona RF. No nic założę jakieś używki od kumpla na przymiarke i zobaczymy czy będzie czuć różnicę na 225/40. Jak i tak będzie twardo to zostanę przy profilu 35.
Planuję zakupić na zimę do G. felgi Rial Milano w rozmiarze 6,5x16 / ET38. Oryginały mają rozmiar 7x16 / ET41. Czy te pół cala mniej w szerokości i 3 mm różnicy w ET stanowi jakiś problem?
Planuję zakupić na zimę do G. felgi Rial Milano w rozmiarze 6,5x16 / ET38. Oryginały mają rozmiar 7x16 / ET41. Czy te pół cala mniej w szerokości i 3 mm różnicy w ET stanowi jakiś problem?