Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hej, to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich.
Mnie ostatnio też szarpnęło na felgi od 159 do Giulietty, IMO dużo ładniejsze od tego co w rozmiarze 16" dają do Giulietty w fabryce, poniżej fotka jak wyszło. Oryginalne 16" ze 159, 7" ET 34
Z pakietem sport w standardzie mam felgi 18 (jak w avatarze, bez większych zacisków). Na zimę mam stalówki, ale chcę kupić alu. Czy wszystkie oryginalne wzory 16stek będą pasować?
Ja zastanawiam się nad zamianą swoich 18-tek na tylko i wyłącznie oryginalne 17. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o info. Zamiana tyko na kompletna koła z jakimiś dobrymi oponkami. Ja mam michelin pilot sport 3 w dobrym stanie. Moja lokalizacja to północ wielkopolski.
Super to wygląda. Co zrobiłeś z oryginalnymi kołami. Ja z racji słabych dróg zastanawiam się nad przejściem na 17 bo 16 nie wejdzie chyba na powiększone zaciski.
Ale nie ma co ukrywać na 18 Giulietta wygląda wspaniale. Może masz coś do odsprzedania.
Jaki to jest kolor felg? Czarny czy ciemnoszary?
Zastanawiam się nad przemalowaniem felg przy okazji renowacji własnie na czarno. Mam takie srebrne na białej Julce i jestem na etapie wewnętrznych rozterek czy malować czy zostawić srebrny.
Co myślicie?
maluj, maluj jesli masz co najmniej 18", wiadomo czarny optycznie pomniejsza ale do bialej julki to tylko czarne. Btw. jak sie troche ubrudza to robia sie jasniejsze lap fotke
No właśnie mam 18" i boję się, że optycznie to odrazu je pomniejszy... srebrne dodają uroku, a czarne? Do tego pasowałby szklany dach lub czarna folia. Sam nie wiem.
No i trochę mnie Twoja fotka uświadomiła, że chyba jednak odpuszczę te malowanie na czarno...może to dlatego, że nie lubię nieoryginalnych felg i temu mi nie pasuje, nie wiem.
Na tej QVce wygląda to fajnie bo do tego są ciemne lusterka i czarne elementy u dołu auta.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.