Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No mój eibach musiał się już mocno ugnieść. Albo były różne wysokości. Może też wpływ na to ma że też mam sportowe amortyzatory a nie tylko sprężyny. Jakie ET ma zender siena nie wiem ale wydaje mi się że przy glebie i 18" dystans to już ryzykowny ruch.
Kalkulatory znam. Na 8,5" powinna być opona 235 i taką właśnie mam.
Przecież to są 18" repliki prawdopodobnie.. Greciu coś takiego miał w 156 GTA.Ktoś kiedyś próbował 19 stki![]()
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Były włoskie repliki 18"Przeciez to felgi ti ze 159 i faktycznie byly tylko 19 cali.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/nas...vol_1_busso_tuuuuuurbooooooo_.html?highlight=Pytanie z serii dziwnych - probowal ktos kiedys zalozyc 19" felunek do 166?
b-mski czy jakoś tak miał 19 z Brery
Otwor centrujacy akurat jest najmniejszym problemem,bo pierscien mozna zalozyc.felgi z aukcji maja et 40 a ludzie zakladaja nawet et42 wiec prosilbym o konkretna odpowiedz a nie przypuszczenia.opony wiem ze troszke moga byc za szerokie ale glownie chodzi mi o et przy obnizonym aucie.zapytalem jeszcze sprzedajacego o szerokosc felgi i czekam az odpowie.Po pierwsze otwór centrującym nie ten, po drugie z tego co pamietam całkowicie nie pasujące et
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk