• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Felgi do 166

To mi tyle nie wyszło :P no ale dobra :) jak 1400 to nie drogo. Telefony za tyle w PL kupisz.

Fajne te zendery!
Przed 18" powstrzymywało mnie zawsze tylko jedno: ceny opon. No ale w sumie gdybym nie miał dobrego kompletu na lato to poważnie bym się nad nimi zastanawiał :)

Dobra Panowie 1400 to kupno, a żeby je mieć na miejscu, to ile?

Bez przesady, to najmniejszy problem. W tej cenie za taki rarytas to bym po nie osobiście się przejechał..... W polsce za ten komplet pewnie z dwa razy tyle.

Tutaj trzeba by szybko działac bo one zostć moga szybko sprzatnięte:) W czechach na słowacji, węgrzech tez są kluby Ar i ludzie wiedza co to zender siena takze Zenderki to poszukiwany towar a wydaje sie ze sprzedajacy nie wie co sprzedaje:) Napisać do kolesia. Poprosic zeby wycenił to w euro razem z transportem i tyle. Albo samemu jechać:) Na węgry w sumie niedaleko:D
a na moje konto 0,7 za znależne:D

Google translate i po problemie.

Egesze, huniody, budapest... To pogadali... ;)

Translatory mają problem przetłumaczyć ogłoszenie.

Witam !
Zamienie ori 17`` ze swojej 166 w calosci wypolerowane na ori 18`` toory te o których piszecie wyżej w postach.

Tak to by każdy chciał napisz ile możesz dopłacić.

Jarek nie rób tego, zostaw te co masz. TI nie pasuje do przedlifta.

Mandziel na większym kółku lepiej by mi się bella prezentowala :P Zreszta Ty wiesz jakie kółka mi się marza ale cena zaporowa

ja też chętnie bym zamienił moje na 18'' :)
Nawet miałem jedne nagrane i szykowałem się do wyjazdu do Lublina z Wrocka ale gość się rozmyślił:(

Amortyzatory
Powrót