Felgi do 166

To jakbym zamiast powiedzieć, że twoja żona mi się nie podoba

No jak porównujesz żonę do felg to Twoja sprawa, nie mnie to oceniać.
Ten temat nie jest po to żeby uważać czy nie urażę czyjejś dumy, tylko, żeby właśnie wyrażać swoją opinię. Jak mi sie nie podoba to piszę a że forma taka no cóż... kobieta mogłaby się obrazić faktycznie. Nie bądźmy dziecinni

Dodano po 16 minutes:

Jeszcze bym przelamal linie spoilerem. Zenderowym ,albo ta listewka co ja mam

tzn jaki Ty masz spoilerek? Zenderowy jakoś mnie nie przekonuje taki dziwny jest jak dla mnie. Kiedyś pisałem do Mariusza z AutoDS bo miał zrobic mniejszy troche od zendera ale temat poszedł do lamusa.

Ostatnia edycja:
Po to jest ten temat, żeby wyrażać swoja opinie a nie słodzic komus jakie to ma super felgi. Jak mi się nie podobają to piszę wprost. Możecie sie oczywiście ze mną nie zgdodzić

Dodano po 3 minutes:

aktualnie 18" speedline
attachment.php

Ty to masz się fajnie, wszystko Ci sie podoba ;)

I sądzisz Kolego że jakby każdy jeździł na takich alusach jak Twoje to byłoby zajebiście ?! Ty lubisz ori i twierdzisz że jest git - a ja szukam tego ( alu ) czego nikt jeszcze nie ma i jest mi z tym dobrze.Podziwiaj i bądź dumny ze swoich felg ,a ja jestem dumny z tego że moja 166-ka stała na tych ( teraz będzie miała inne, bo lubię zmiany) i tyle.

Dobra koniec tematu, chodziło mi tylko o farmę wypowiedzi. Inaczej by brzmiało, że felgi brzydkie albo niepasujące do 166, a inaczej brzmi tekst co wy takie chujowe felgi macie w swoich 166. Wiesz, nie każdego stać na takie felgi jakie by chciał a lepsze to od stali z kołpakiem.

Dobra masz racje tamte felgi nie pasują do 166 i są brzydkie. Nie chujowe.
Panowie trochę więcej dystansu. Przeciez nikogo nie chce obrazic więc nie czepiajmy się słówek.

to w kwesti tego co pasuje do 166 poza seryjną felgą ja chciałbym takie:
attachment.php

Dodano po 3 minutes:

attachment.php

Załączniki

• $_27.JPG
    $_27.JPG
    49.6 KB · Wyświetleń: 353
  • $_274.JPG
    $_274.JPG
    70.8 KB · Wyświetleń: 342
Ostatnia edycja:
Właśnie o tym typie wspominałem. Robi robotę :D

Pierscien plus sruby plywajace i da rade. Gdzies bylo zdjecie na 166 na takich felgach ( ori z julki a nie chinczykach)

Dzięki za odpowiedz. Dobrze wiem ze lepiej by było na oryginalnych jednak znaleźć takie w dobrych cenach nie jest łatwo i przede wszystkim ich stan tez czasami jest jaki jest. Pozdrawiam

chodziło mi o to czy takie jak znalazłeś nie robia 5x108? zapytac zawsze warto bo można się mile zaskoczyć

Tylko oryginał to oryginał a chinczyki wiadomo jakie są i jaka jest ich wytrzymałość.

Te z linku, które wkleiłem od kolegi z forum widze są. Szczerze to ja darowałbym sobie chińczyki. Felga słaba a 166 ciężka. Wiem, że jest duży wybór w chińczykach i cena niska i nowe sa ale no... zawsze jest jakies ale.

Amortyzatory
Powrót