• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] felgi aluminiowe

Może i masz racje ale widzisz felga musi podobać sie przede wszystkim mnie
I tu następuje koniec dyskusji z mojej strony :)
Masz rację musi się podobać przede wszystkim Tobie!

Zatem owocnych poszukiwań życzę.

A po sklepach internetowych szukałeś?

A po sklepach internetowych szukałeś?

Szukałem , pokazują że jest ale jak dzwonię to się okazuje że nie ma :(
ja płacąc muszę mieć te fele w ręku , żadnych zamówień już nie chcę bo pare razy się już oszukałem a to jest za duża kwota żeby się później użerać

Ostatnia edycja:
A moim zdaniem do 155 ciezko przypasowac niefabryczne felgi. Zazwyczaj cienko to wyglada.

A moim zdaniem do 155 ciezko przypasowac niefabryczne felgi. Zazwyczaj cienko to wyglada.

niezgadzam sie, obecnie mam ALESSIO SPIDER i wg mnie do mojego koloru auta pasuja idealnie !! :D

---------- Post dodany o godzinie 13:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:59 ----------

a to nie jest jakieś chińskie przypadkiem ?

Ostatnia edycja:
Miałem już nie zabierać głosu w tym temacie, bo powiedziałem już co miałem do powiedzenia, ale nie mogłem się powstrzymać, jak zobaczyłem te "fele" - po prostu BAJKA :)

Jest trochę czarnego, trochę srebrnego i ten kształt - ja bym się nie zastanawiał jeśli oczywiście wszystkie wymiary są OK :/

a ja bym chciał poznac co na nich pisze pod MADE IN bo cos czuje ze bedzie CHINA :D

Chłoapki odświeże troche temacik bo poszukuje czegos do mojej Belli..

Co Wy na taki wzorek do 156 w czerni?

ALFA FIAT LANCIA 16X7 5X98 NOWE ET 35 (666119646) - motoAllegro

Czy rozmiarowo też będzie OK?

EDIT: Sorki wielkie wyszukałem temat i nie doczytałem że to 155:( więc proszę o przeniesienie lub sugestie chłopaków z działu 155 mimo wszystko:)

Dzięki za sugestie

Pzdr

Ostatnia edycja:
widziałem żółtą..........mało mi gały na kierę nie wypadły.....ale to kobieta jechała.

Moim zdaniem felga typu "szprycha" gwiazda"bardziej pasują

Ostatnia edycja:
a ja tydzien temu wyrwałem oryginał z wersji junior do 146 za pińcet i jestem bardzo zadowolony ;)

Amortyzatory
Powrót