[155] felgi aluminiowe

Kurcze sam już nie wiem białe , czarne , srebrne chyba założe stalowe i bedzie spoko

nie wiem co wy widzicie w czarnych felgach, wg mnie sa mniej widoczne a w nocy to ich nie widac juz wogle , a jasne to sie jeszcze fajnie potrafią błyszczeć w słoneczku :D

mi sie wydaje ze te żeberkowe sa najlepsze pytanie ile tych żeberek jedni wolą jak jest ich mniej inni jak jest ich wiecej , ja mam takie fele z 20 żeberkami na jednej :D wg mnie sa super tylko super ich sie nie myje :D bo to jest 80 zeberek do przetarcia :D o tym tez trzeba pamietac chyba ze sie bedzie co tydzien jezdzic na myjnie :D

tak u mnie w bordowej wygladaja jasne 15"

ale fajnie tak w nocy czarny mat felgi :D to wyglada jakby auta w powietrzu jechało :D na youtube jest jakis filmik z niemiec czy z wloch nie wiem musze poszukac jest czarna 145 na czarnych seryjnych felgach :) nawet fajnie wygladalo :) mnie sie tam podoba ale brakuje czerwonego rantu wg mnie :D

nie wiem co wy widzicie w czarnych felgach, wg mnie sa mniej widoczne a w nocy to ich nie widac juz wogle , a jasne to sie jeszcze fajnie potrafią błyszczeć w słoneczku :D

mi sie wydaje ze te żeberkowe sa najlepsze pytanie ile tych żeberek jedni wolą jak jest ich mniej inni jak jest ich wiecej , ja mam takie fele z 20 żeberkami na jednej :D wg mnie sa super tylko super ich sie nie myje :D bo to jest 80 zeberek do przetarcia :D o tym tez trzeba pamietac chyba ze sie bedzie co tydzien jezdzic na myjnie :D

tak u mnie w bordowej wygladaja jasne 15"

Masz rację Kolego - mnie również srebrne podobają się bardziej czarne ładnie wyglądają tylko z bliska i jak są nowe. Co do żeberek myślę, że nie powinno ich być za dużo - optymalnie, jak dla mnie to 12 (+/-1).

szprychowe jak dla mnie są najładniejsze do 155

co do koloru
srebrne - ma 85% aut, nie przykuwają wzroku, choćby były niewiadomo jakiej marki
czarne - robią wrażenie, ale trzeba dbać o opony żeby nie były "siwe" bo to troche brzydko wygląda
białe - robią wielkie wrażenie (ludzie pierwsze co patrzą na koła, sprawdzone ;) ) ale cholernie szybko się brudzą, więc to nie dla leniuchów co raz na 2 tyg auto myją.

Może do tej fotki komus uda sie wkleić fele

Załączniki

• DSCN0156.jpg
    DSCN0156.jpg
    96.2 KB · Wyświetleń: 86
ale fajnie tak w nocy czarny mat felgi :D to wyglada jakby auta w powietrzu jechało :D na youtube jest jakis filmik z niemiec czy z wloch nie wiem musze poszukac jest czarna 145 na czarnych seryjnych felgach :) nawet fajnie wygladalo :) mnie sie tam podoba ale brakuje czerwonego rantu wg mnie :D

TO PO CO KOMU ALUSY :D to zeby taki efekt uzyskac załozyć stalówki bez kołpaków i bedzie taki sam efekt :D:D:D

dajcie jakieś foto 155 z profilu to zrobimy jakieś vt ;)

fajne te czarne :D ale mogły by być chrom z czarnym oo np REWELACYJNE NOWE FELGI 17'' 4x98 Black NOWOŚĆ!! (639909146) - motoAllegro
takie bardzo mi sie podobaja :)
lub
MAK CORSA 17" - RÓŻNE ROZSTAWY ŚRUB - HIT (645313277) - motoAllegro to chyba nawet te same tylko firmowki lub nie :)
ktoś kiedyś miał takie w 145 na forum MAK-i ale ta alfina juz chyba nie jezdzi...
:( ale ślicznie to wygladało

sa jeszcze takie jak MAK tylko maja od srodka pomalowane cos na czerwono i ładnie to wyglada jakby był taki rant :D

a mi sie polaczenie czarnego z czerwonym bardzo podoba co chyba widac po autku :P

fajne te czarne :D ale mogły by być chrom z czarnym oo np REWELACYJNE NOWE FELGI 17'' 4x98 Black NOWOŚĆ!! (639909146) - motoAllegro
takie bardzo mi sie podobaja :)
lub
MAK CORSA 17" - RÓŻNE ROZSTAWY ŚRUB - HIT (645313277) - motoAllegro to chyba nawet te same tylko firmowki lub nie :)
ktoś kiedyś miał takie w 145 na forum MAK-i ale ta alfina juz chyba nie jezdzi...
:( ale ślicznie to wygladało

sa jeszcze takie jak MAK tylko maja od srodka pomalowane cos na czerwono i ładnie to wyglada jakby był taki rant :D

a mi sie polaczenie czarnego z czerwonym bardzo podoba co chyba widac po autku :P

za dużo szprych. nieciekawie to wygląda. te czarne fajnie wyglądają. do tego czewone zaciski i będzie git!

mi tam i tak te czarne nie pasuja prawie wogle ich nie widać , beda mysleli ze to stalówki są :D

Amortyzatory
Powrót