75andrew155
Administrator ds. moderatorów
- Auto
- 155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Kurcze sam już nie wiem białe , czarne , srebrne chyba założe stalowe i bedzie spoko
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wiem co wy widzicie w czarnych felgach, wg mnie sa mniej widoczne a w nocy to ich nie widac juz wogle , a jasne to sie jeszcze fajnie potrafią błyszczeć w słoneczku
mi sie wydaje ze te żeberkowe sa najlepsze pytanie ile tych żeberek jedni wolą jak jest ich mniej inni jak jest ich wiecej , ja mam takie fele z 20 żeberkami na jednejwg mnie sa super tylko super ich sie nie myje
bo to jest 80 zeberek do przetarcia
o tym tez trzeba pamietac chyba ze sie bedzie co tydzien jezdzic na myjnie
![]()
tak u mnie w bordowej wygladaja jasne 15"
ale fajnie tak w nocy czarny mat felgito wyglada jakby auta w powietrzu jechało
na youtube jest jakis filmik z niemiec czy z wloch nie wiem musze poszukac jest czarna 145 na czarnych seryjnych felgach
nawet fajnie wygladalo
mnie sie tam podoba ale brakuje czerwonego rantu wg mnie
![]()
TO PO CO KOMU ALUSYto zeby taki efekt uzyskac załozyć stalówki bez kołpaków i bedzie taki sam efekt
![]()
fajne te czarneale mogły by być chrom z czarnym oo np REWELACYJNE NOWE FELGI 17'' 4x98 Black NOWOŚĆ!! (639909146) - motoAllegro
takie bardzo mi sie podobaja![]()
lub
MAK CORSA 17" - RÓŻNE ROZSTAWY ŚRUB - HIT (645313277) - motoAllegro to chyba nawet te same tylko firmowki lub nie![]()
ktoś kiedyś miał takie w 145 na forum MAK-i ale ta alfina juz chyba nie jezdzi...
ale ślicznie to wygladało
sa jeszcze takie jak MAK tylko maja od srodka pomalowane cos na czerwono i ładnie to wyglada jakby był taki rant![]()
a mi sie polaczenie czarnego z czerwonym bardzo podoba co chyba widac po autku![]()