K
koko75
Guest
Bubu jak to jest z tym abs-em który czujnik abs przy którym kole podaje info o prędkości samochodu? Poza tym jak by był uwalony czujnik to pewnie świeciła by się kontrolka od abs na desce co?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a może to popychacz hydrauliczny napiełnia się olejem, ma takie charakterystyczne odgłosy.
Da się wykasować AlfaDiagiem.Czyli nie da się wykasować błędu abs z ecu?
jazda alfą to tylko patrzenie na obrotomierz
- po prostu właściciele alf nie znaja jej budowy , ot cała tajemnica.
- to mnie dziwi, dajesz pieniądze za nic ale jak kto ma taki gest to niech płaci.Kod:czesto chyba trafiają osoby które zostawiły w serwisach grube pieniądze a problem nadal jest i będzie.
Kod:to mnie dziwi, dajesz pieniądze za nic ale jak kto ma taki gest to niech płaci.[/QUOTE] łatwo się w ten sposób wypowiadać osobie która się na tym zna ale nie każdy ma choćby podstawową wiedzę motoryzacyjną. Z mechanikami wiadomo jak jest i szkoda na ten temat pisać. Niektórzy z polecenia to wolni strzelcy którzy może i zrobią dobrze ale nie dadzą Ci gwarancji bo jak przyjedziesz do niego później to powie że ja tego pana nie znam i tyle, proszę tego nie uogólniać, mówie o sporadycznych przypadkach. Grzesiek to co ty napisałeś to już zupełnie inna bajka, jak ktoś chce zaoszczędzić 50zł to jego sprawa, wszystko zależy od człowieka a i zdarzy się mechanik który weźmie więcej za robocizne niż Ty a i tak zrobi gorzej. I tak to wszystko nie zmienia faktu że większość mechaników nie zna się na tych autach, sam słyszałem od jednego z dużego serwisu który powiedział że jak przyjedzie alfa to widzą jak wjeżdża gruby portfel i wszyscy się migają byleby przy niej nie robić.