Faktyczna wartość sprzedaży 3-letnie Giuli

Zgadza się ale z fotelami nie jest tak łatwo. Od roku szukam sportowych na fakturę i jakoś znaleźć nie mogę (chyba, że źle szukam). Jak już pojawi się coś ciekawego to okazuje się, że to anglik.

z fakturą może być problem rzeczywiście.
a anglik w czym szkodzi? podłokietnik nawet jest niezależny, w tunelu. logicznie patrząc to nawet lepiej, bo używany nieco bardziej będzie fotel pasażera, więc szybko się wyrówna

z fakturą może być problem rzeczywiście.
a anglik w czym szkodzi? podłokietnik nawet jest niezależny, w tunelu. logicznie patrząc to nawet lepiej, bo używany nieco bardziej będzie fotel pasażera, więc szybko się wyrówna
Problem z dostępem do przycisków sterujących fotelem.

Problem z dostępem do przycisków sterujących fotelem.

Jedyna różnica byłaby chyba w tym że fotel kierowcy nie miałby opcji zapamiętania 3 pozycji? Da się przeżyć zapewne ;)
Nie widzę sensu w przekładaniu foteli kierowcy z Anglika na stronę kierowcy dla wersji EU. Wtedy dostęp do sterowania byłby mocno uciążliwy.

Przecież nie napisałem, że to cena za auto do produkcji, ani że ciągle takie wersje zalegają na placach u dealerów, ale jest tu kilka osób, które kupiło Veloce poniżej 170k. Jak się trochę postarać/poczekać, to i okazja się znajdzie :D

A propos używka z 2017 Veloce 280 KM w Euromocie w Żorach stoi za 165000 zł. Misano. 4455 km.

Ostatnia edycja:
Ja w tym roku kupiłem veloce misano blue z panoramą, z 2018 roku z przebiegiem 40 tyś, za niecałe 110 tyś w maju z aukcje Pekao leasing ceny mają mega. Z tego co robił mi wycenę rzeczoznawca wartość około 167 tyś
Więc jestem bardzo zadowolony z ceny i z auta

Ja w tym roku kupiłem veloce misano blue z panoramą, z 2018 roku z przebiegiem 40 tyś, za niecałe 110 tyś w maju z aukcje Pekao leasing ceny mają mega. Z tego co robił mi wycenę rzeczoznawca wartość około 167 tyś
Więc jestem bardzo zadowolony z ceny i z auta

Aż trudno uwierzyć...!
Gratuluję takiego strzału!:)

Nową możesz kupić za 110-120 tys, jak kto woli- nowa mniej wyposażona czy używana na full.....
Sam musisz dokonać wyboru .....
Spadek wartości koledzy już Ci podali
Elo

A propos używka z 2017 Veloce 280 KM w Euromocie w Żorach stoi za 165000 zł. Misano. 4455 KM.

nówki Veloce 2019 bez przebiegu: szara i sraczkowata są w Łodzi w takiej cenie. Mają łopatki! a szara nawet brązowy środek.
A w Opolu 169k - bez łopatek ale deska w skórze. W sumie dobrze ze bez łopatek bo fotele luxury, czyli te nietrzymające.

Także nawiązując do wątku: w tym przypadku roczna utrata wartości nieużywanej to jakieś 15% (20% rabat + 15% za rocznik). Jakiś wpływ na to ma też lift. Ale za rok znów ma być.
Można takim sposobem liczyć 50%: 15 (1 rok)+ 10 + 10 + 15 % zużycie.

ps. moja 9-letnia Giulietta jest na oto teraz po 30-35% ceny katalogowej, czyli ok 40% zakupu

Ostatnia edycja:
Za dwa lata będę miał veloce TI 2018r. do sprzedania :) z max przebiegiem pewnie Ok 40 tys Km

nówki Veloce 2019 bez przebiegu: szara i sraczkowata są w Łodzi w takiej cenie. Mają łopatki! a szara nawet brązowy środek.
A w Opolu 169k - bez łopatek ale deska w skórze. W sumie dobrze ze bez łopatek bo fotele luxury, czyli te nietrzymające.

Także nawiązując do wątku: w tym przypadku roczna utrata wartości nieużywanej to jakieś 15% (20% rabat + 15% za rocznik). Jakiś wpływ na to ma też lift. Ale za rok znów ma być.
Można takim sposobem liczyć 50%: 15 (1 rok)+ 10 + 10 + 15 % zużycie.

ps. moja 9-letnia Giulietta jest na oto teraz po 30-35% ceny katalogowej, czyli ok 40% zakupu
Giulietty strasznie fajnie trzymają cenę.

Za dwa lata będę miał veloce TI 2018r. do sprzedania :) z max przebiegiem pewnie Ok 40 tys Km
Hmmm, przesiadasz się na Q? :D

Amortyzatory
Powrót