• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

to kiedy by ci pasowalo podaj dzien i godzine w tygodniu to tak po 16

dobra mi narazie BELLA odmowila posluszenstwa

to troszke poczekają, obecnie dopieszczam swoja i siedze na urlopie u rodziców wiec mnie bite dwa tyg nie bedzie w egu:(

mia psuje prawie każdy dzień ale jak to rozegramy i czy ktoś jeszcze? ja mam wakacje do Października wiec mam czas :)

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

nie widziałeś mnie jeszcze w Elblągu błękitną bellą?

ja Cię widziałem chyba z holandii co? A może weekend? Mam nadzieje ze uda mi sie "wyciągnąć spod pokrowca" hehe alfe :) A Piotrek jak tam z kluczem?

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Może ostatni zlot w komplecie trzech 155 :) Zanim Nero sprzeda

xD no z Holandii :). to jeszcze sie zgadamy wczesniej bo w czwartek lub piatek bede wiedzial czy jade do Krynicy :)

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:15 ----------

dużo tu osób z okolicy by się pojawiło? :) bo ja świeżak tu jestem w alfaholikach :D

no to widziałem w niedziele chyba ale fiestą byłem więc nie machałem hehe

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

z ega to max 4 osoby hehe no i Ty 5 bo jakoś inni nie chcą się integrować ale uczymy pomału odmachiwać :)

no jak pomacham komus i w po twarzy dostane :D to powie ze mi odmachał :D. xD dlatego tego nie robilem ;D i nie robie jeszcze :D strach sie bac :D. ale morda nie szklanka :D. Mało nas :D. jak by byly co roku takie potężne zloty alfy romeo :D w Elblągu moze bylo by nas wiecej :D. Trzeba sie pokazywać jak najczesciej :D.

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

W Elblągu same vieśwageny są. We Włoszech nawet się smieją z nich :D. Mi się nigdy nie podobały Vieśwageny a Alfy się obawiałem przez te Polskie utarcie ze co niemieckie to dobre ale teraz wiem ze jest inaczej i jezdzilem wiekszoscia marek aut i Alfa jest super :D.

widzialem Cie dzis Corleone na starym miescie wieczorkiem :) spot nie wypalil :( ja musze odstawic Belle do mechanika bo nie wiem co jej jest ale strach jezdzic..

to jak kiedy proponujecie moze w tygodniu taki zapoznawczy a potem sie zobaczy ?

:)

Ja tu ciągle się kręcę. Ktoś musi trzymać rękę na Elblągu :triniti: :)

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Jestem w gotowości jak coś :)

no to możemy się umawiać :) Bella już śmiga!

jak dla mnie pasuje kto jeszcze się pisze?

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

no to po spocie :) Alfisti w piłeczke pograli.. :)

Amortyzatory
Powrót