• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

auto radex...boczki juz zdjete, jutro rano wyjmuje szyby i jade zostawic auto...

250 z tym ze jeszcze przyklei mi pasek na przednia szybę...:p

zrobione i zaprezentowane, cerciarz, teraz na ciebie kolej:p alumy juz nowe kupiłem...nalepki tez juz zamówione...zostało tylko czekac i za oponami sie rozglądac:p

jedz na warszawska zobacz ja tam swoje kupilem i ma takie dosc te oponki

zapamietam...

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

za mostem w prawo jak do ciebie czy jak na malbork? bo nie kojarze gdzie tam jest...

na malbork i na przeciwko " sudzinskich" ( chyba jakos tak ) w lewo w kierunku zlomowca "Pama " i tam juz zobaczysz

miałem dzis lampy zostawic do malowania ale nie dostałem spray-a, w jednym sklepie nie było a drugi zamkniety, zobace jeszcze w srode, jak cos to bede u cb w po 16 i podmienimy lampy...:p

Nero moja Bella narazie zostanie classico :) teraz bede tylko lusterka lakierował i róg zderzaka :) a masz może klamkę od kierowcy wolną?

heheh, wolnej nie mam niestety...juz na belli siedza nowe alu z oponkami:p

a mozesz napisac do amigasa na gg zeby domnie sie odezwal

Elbląg City, co taka cisza? kiedy spot? bo alfinka sie juz na mnie focha ze dawno nie skopała tyłka innym ar:( ciagle tylko kilowane sa gofry, łople i pasztety...nawet dzis bunia 5 sie zdziwiła:) chyba do torunia mnie na poligon na cały czerwiec od jutra wywalą, jutro bede wiedział wszystko:p

Koledzy, ja za granicą siedzę ostatnio i nie bywam w egu raczej... Alfapier, twoją Alfę widziałem w niedzielę w okolicach browaru, koło jakiejś karuzeli czy coś;) jestem teraz na parę dni a potem znowu jadę. Ale może uda się jakoś zgrać terminy;)

jestem za, puki co nigdzie mnie dzis nie wywalili, dalej bede kilował auta w egu <jupi>

No koledzy aura dopisuje więc trzeba jakieś spotkanie zorganizować :) Proponuję najbliższą sobotę lub niedzielę. Stare miasto rozkopali więc może plac Jagiellończyka? Pogadamy może coś wymyślimy i może wkońcu kogoś odwiedzimy np. Gdańsk..

przegapilem propozycje:p w sumie i tak w niedziele byłem na słuzbie:(

Witam Elblag i miłosników Alfy w Elblagu pisze tutaj ponieważ od niedawna mieszkam w Elblągu i szukam kogos kto posiada kabel do podpiecia 156 z 99r pod komputer i usunieciu błedu airbaga. Jezeli ktoś posiada komputer i kabel prosze odezwac sie na priv. Z góry dziekuje Pozdrawiam

a tak pozatym moglibysmy sie spotkac i poznac zrobic taki maly zlocik :)

Amortyzatory
Powrót