• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

spoko to trzymam ja dla ciebie, jak chcesz to mozesz po nia podjechac albo jakos przy okazji:'p

zawieźliśmy ją do dorohuska do klubowicza i przywieźliśmy v6 :)

cala kompletna a silnik idzie do mnie takze moj bedzie do sprzedania :) ( niebawem )

jak zrobie to wtedy ci powiem teraz mnie to przeraza a zarazem ciekawosc zrzera jak to jezdzi i ile roboty przy tym jest ale pogoda nie dopisuje jak widac takze troche to moze potrwac :(

tak narazie aso na stawidlowej faktycznie zawalone 155 :) juz cztery stoją jedna jeździ :)

Myślę że inne mocowania silnika, inny komp, elektryka, pewnie hample, zawias, zwrotnice.... trochę roboty będzie;) To nie łatwiej te v6 jakoś odratować?

EDIT:

Właśnie znalazłem temat jaki założyłeś o swapie, trochę roboty faktycznie z tym będzie. Powodzenia życze;)

Ostatnia edycja:
podloga dziurawa blotniki zrzarte niema sensu remontowac tej budy

Nie widziałem więc nie wiem... Ale robiłem kiedyś swapa i nie zdziw się jak koszty przekładki przekroczą koszty odratowania tamtej budy... Chyba że robisz wszystko sam, masz dobre zaplecze techniczne i duuuużo czasu;) No ale nie będę krakał, czekam na efekty i na przejażdżkę;)

łeee...juz was nie lubie, jak chciałem zeby u mnie do mojej byłej wsadzic 3.0 to nie chcieliscie pomóc:(

jak to? jeszcze na koniec Ci proponowałem żebyś sprzedał japonke i wsadził 3.0 we włoszke :P teraz żałuj hehe

to juzx było za pózno...wczesniej snuły mi sie plany zanim hanie kupiłem...

jak zero propozycji finansowych :) i nie bylo to na powarznie a wogole to miales swojego mechanika :)

oj tam oj tam...jeszcze mysl nad alfa siedzi w głowie...

jak wrazie zrobie swoja to bedzie juz wiadomo co i jak to sam wtedy bedziesz mogl zmienic :)

Amortyzatory
Powrót