• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

no to w koncu gdzie ( konkretnie ) i o ktorej rafala nie bedzie on w slupsku

tak jak było wczesniej, plac na grunwaldzkiej na przeciw myjki mozna powiedziec godz 14

i po kolejnym spocie, szkoda ze ciagle sa tylko 3 alfy 155...rozumiem kolege z braniewa, bo jednak jest kawałek i ta pogoda...ale smuta mnie to ze brak zaangazowania u innych właścicieli alf...

nie szło nawet, zmarzlina wielka była, pojechalismy w dwa miejsca i to samo...ale pogalismy sobie i spotkanko zaliczone, a ja własnie z braniowa wróciłem, ładne ulice sniezne macie, heheeh

jak tam chłopaki ze styczniowym spotkaniem?do mnie do pracy dołączył tez arek i jest posiadaczem ar 156 w dieslu, moze uda mi sie go nakłonic na spoty i na forum...ale dopiero po swietach bede najpredzej sie z nim widzial w pracy, a rzekomo jest z kwidzyna, hehe

dzia za zyczenia, ja niestety swieta bez neta miałem, modem nie odpowiadał...

ja dzis sprawdzalem pomorze i warmie czy jakies cos wiekszego sie kreci po nowym roku ale nic nie znalazlem trzeba monitowac sytuacje na biezaco

moge sie pochwalic ze jjuz mam pomalowana i załozona nową pokrywe od 156, troche słabo odtłusciłem i miejscami sie lakier zwałył, na wiosne bedzie poprawka przy malowaniu ssacego...

następnym razem ja bede jechal z grottgera a ty z Debowej :)

Widziałem wczoraj czarną, zadbaną 33kę na starych blachach, kierowała jakaś całkiem fajna, młoda kierowniczka;) Kojarzycie ją?? Co do spota to ja wtorek i środa będę w Egu, można się zmotać;)

no ja dzis odebralem Belle :) wymienialem piasty plus lozyska przod komplet.. troszke lzejszy jestem hehe

Amortyzatory
Powrót