• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

niewiem dokładnie o kupowałes z tych czesci ale jesli tylko same łozyska to cos duzo...

myslalem nad ta wymiana tego twojego sprzegla i co bys powiedzial na 250

sprzegło chyba bedzie załatwione w serwisie, bo ze tak powiem wyjdzie mnie za free, przy okazji jak beda głowice sciaga, a u byłby duzy kłopot u ciebie wymienic przednie amory? bo tylne to raczej w miare łatwo, tył na bank bym u ciebie chciał a przód zaleznie ile to bawienia, powiedzieli mi za przód 50-60zł za szt, a tył ok 30zł za szt za wymiane

ale kiedy bys chcial to robic przod i tyl czy sam przod bo niewiem nie zrozumialem

bede chciał zrobic całosc, termin ok marca kwietnia, zaleznie ile kasy bedzie, moze rozdziele to na raty, najpierw przód pózniej tył np, chciałem tez springi da nowe przy okazji, ale niewiem naprawde jak z kasą

hm...to troszke duzo dałes za czesci, na forum jest pewne zródł w duzo tanszych cenach hurtowych

troszke sie przedłuzyło, dzis albo w po powinni pójsc juz pod klucze, narazie juz wszystko mamzawiezione, skrzynia, oleje, sprzegło miska, wsio maja reszte bedą we własnym zakresie łatwic...mysle ze koniec lutego do odbioru

a jaki koszt jesli mozna wiedziec tej calej robocizny

jak już zrobisz Alfe trzeba będzie się spotkać i pogadać :) Może jakiś plan na większy zlocik? Coś można by było wymyślic zanim się ciepło zrobi.

no sumka ładna bedzie...tez z tego wzgledu ze nie chce oszczedzac na czesciach i ma byc na refect, no i jesli po rozbiórce wyjdzie ze warto robic...
wiekszy zlocik?> co masz na mysli?

no zeby cos moze zaplanowac rozejrzec sie. moze ktos z pomorza i olsztyna by przyjechal na gokarty np. teraz mamy czas na plany bo zimno i nikomu sie nic nie chce a jak sie zrobi cieplej to bedzie juz gotowe

mozna cos wykombinowac z olsztynem albo trójmiastem, daleko nie ma to moza by sie wybrac nawet...

trojmiasto tak nie zabardzo chce do nas przyjezdzac a z olsztynem mozna sie dogadac oni do nas na gokarty lub my do nich na kregle

Amortyzatory
Powrót