• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

no jest jest, byłem tam kiedys? mozna tam zrobic spotkanie...

na ktorej stronie ( gdzies kolo mnie ) ja nie kojaze chyba ze mowicie o porcie ale to jest zamkniete

jak od ciebie sie jedzie przez most unii, to jak zjezdzasz z niego to po lewej stronie jest ta droga tam...pod most prowadzi, jest mały łuczek i troszke miejsca, no i tez w miare jest tam koło ciebie co jechalismy sprawdzac u mnie ten przegub...pamietasz?

Agrykola zaprasza :) tam wszyscy szaleją :) ja w sobote planuje doprowadzić Belle na cacy :)

jaka agrykola i jak na cacy? jakis konkret mozna cerciarz?

w sobote do mechanika bo Alfa stoi trzeba coś dokręcić no i zbieżność zrobić :) a i może uda się założyć zimówki do tyłu :) i porządne czyszczenie

to ty jeszcze zimówek nie masz????podziwiam, ta agrykola to jest przzy grunwaldzkiej ten plac?

no niedziela moze byc, bo raczej wiekszosc ma wtedy wolne, wiec tam na tym placu na grunwaldzkiej?

14 wam pasuje? akurat po spaniu, po kosciele, po porannym sniadaniu, i ciemno tak szybko nie bedzie, heheh odpowiada wam?

cerciarz a ty? a kolega z braniewa bedzie? alfapier pogadaj z rafalem czy bedzie

z tego co wyszło to tam na placu na grunwaldzkiej blisko myjki(po drugiej stronie) nie raz tam widziałem jak auta szaleją...obok jest zaraz duzy budynek...a nie kojarzę gdzie ta agrykola...

zebym ja wiedział gdzie ten cmentarz to by było dobrze, heheh

no jesli chcecie to moze byc tam, choc wg mnie to tam jest wąsko i wieje tam nierównosciami...fakt ze snieg jest ale jednak...i tez na widoku

Amortyzatory
Powrót