• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Zapomniałem wam się pochwalić, że 2 listopada zdany egzamin na kat. C i to na pełnej kurwie:D zero błędów na teorii, 10 minut jazdy na mieście wystarczyło egzaminatorowi żeby się na mnie poznać;) teraz czekam na papier, trochę biurokracji do ogarnięcia i zaczynam C+E i kwalifikację wstepną;)

kurcze własnie, jak ze spotkaniem? bo ja sie wstepnie na poniedziałek umówiłem ze im strzałe zostawie, a we wtorek odbiór, do piatku mam zadzw i potwierdzic wiec chciałbym wiedziec kiedy spotkanie w razie by przesunac u nich o jeden dzien...

no ten alternator wymienia bede i cisnienie oleju bede sprawadzał, bo jeszcze jej nie dałem, cały czas przekładałem

no to gratulacje !!! a już się zastanawiałem czy czasem nie sprzedałeś Belli :)

ja w pon swoja wstawiam, takze dopiero we wtorek po pracy bede miał

a moze jutro bysmy sie spotkali jezeli pogoda bedzie jako taka

jutro? hm...jestem za, niedziela to i za widnego mozna a nie po zmroku...14?15? cerciarz a ty jeszcze chcesz ten przycisk od halogenów? sam czy z obudowa? napisz mi szybko bo alfa idzie pod rozbiórke, i on chce czesci odłozec sobie te co beda komus potrzebne

ta on chce ten przycisk a mozemy sie spotkac o 15 jak cos

sam przycisk czy z halogenami? przycisk z ta obudową tak/? no moze byc 15, mam nadzieje ze nie zaspie, hehe

juz nas nie odwiedzasz rooshyo na spoty nie jezdzisz :(

udało sie, de facto było na 15 a ja zaspałem, ale dojechałem...moja dzis odebrana, hamulce brzytwa...a alter był dobry, rolka do wymiany poszła, teraz gra, balansom musze sie przyjzec bo tamci z kw cos chyba zle załozyli, albo pasek pochwanili

A bo jak mi terminy nie zgrywają... teraz w łikend byłem w robocie w Olsztynie, nawet nie wiedziałem że coś planujecie, no ale i tak bym nie wpadł... Jak będzie termin dobry i ogólnie warunki pozwolą, to będę na pewno;)

to jak cos to daj termin i my dostosujemy sie do ciebie

heheh fiesta mojej dziewczyny ścignąłem passata nie wiem jaki miał silnik ale radość na mojej twarzy do teraz :)

Amortyzatory
Powrót