• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Chyba chodzi że się nikt nie odzywa;) Ja wróciłem właśnie z 3dniowego melanżu w 3mieście;) dzisiaj trzeźwieję, a jutro na 2 dni do pracy do Olsztyna. Tak więc nie bardzo jest kiedy pisać...

no ale niedługo mua Bella będzie działać i trzeba pomału umawiać się na poniedziałek :) Pierwszy to raczej odpada ale może ósmy?

jestem za...mojej małe upiekszenie zrobiłem, pomalowane zaciski i pokrywa silnika w czesrien, musze tylko jeszcze jedna warstwe połozyc i napisy w innym kolorze zrobic, bedzie miodzio...moze nie az tak fachowo ale o wiele ładniej niz było

A ja dziś pierwszy raz usłyszałem dźwięk mojego nowego silnika :d :d :d
pięknie burczy :) banan na twarzy cały czas! Jutro już wrócę na ulice :)
aso na stawidłowej (alfapier) najlepsze w elblągu :)

:party::party::congrats: tak jest super sprawa jak silniczek tylko czekal zeby wydac tak piekny dzwiek :)

cerciarz, eh...gratuluje dobrego motorka...ja swojej musze teraz tarcze tył zmienic z kolckami, czy serwis u alfapiera jest w stanie pomuc mi?

zalerzy w czym i ile kasy mozna zarobic :) a rafal chyba bedzie na spotkanku w poniedzialek to sie go zapytasz a jaki tarcze chcesz kupic na tyl ?

wymiana tylnich tarcz hamulcowych, na to nowe klocki

---------- Post dodany o godzinie 21:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:47 ----------

juz mam tarcze, po przetoczeniu i pomalowane...gotowe do załozenia, tylko klocki kupic

a uzywane od kelbana tak ja mysle o tarczach jakis ale nie wiem jakie

jop, przód zmieniony, brzytwa normalnie, jeszcze tył został, prawie jak nówki sa...

jak chcesz mozesz zajechac to pogadamy na ten temat

Nero a masz jeszcze kontakt z tym gościem z Grudziądza? Bo potrzebował bym włącznik halogenów :)

mam kontakt ale jak bylem ostatnio u niego to gadał ze chyba bedzie chciał całą sprzedac...byłem dzis u alfapier-a i obmyslamy zeby ją wziasc na czesci

Amortyzatory
Powrót