Elblag spotkajmy sie !!!!!!

jak brak ja tam sie pisze

dajcie cynka kiedy gdszie co jak i jestem
bieniak widziałem ciebie w piatek z twoją alfa...;)byłeś u mnie w pracy ...;)Przyjechał na lotniczą pod DPD chyba po paczkę...;):P:cool:

ok to narazie wstepny termin 12 lipca godz 19 i gadac czy pasuje jak nie to jakies inne propozycje

ale jak to będzie ...:)???pod namioty czy tylko spotkanie godzinne i narka...:)???

Mozna pod namioty, mozna w samochodach mozna inne opcje wymyslic. Jest jeszcze sporo czasu, mozemy nawet w Elblągu grilla zrobic. Trzeba zrobic burze mozgow bo jedna osoba nie dogodzi wszystkim..

zolty kurczaczek zaproponowal i juz sie nie odzywa

zolty kurczaczek zaproponowal i juz sie nie odzywa

ko ko. HEHE ja mam sesje :P puki co :P

- - - Updated - - -

Jak tą beznadziejną sygnaturę zmienić? Tu jakis komunikat o 70 postach lub tematach kur... po co takie ograniczenia ludzie robia? :P bez sensu kompletnie.

- - - Updated - - -

a już taką ładną sobie przygotowałem. Nowy_1_DSCF0375.jpg

- - - Updated - - -

Widział ktoś to?
Ja to widziałem ze 2 lata temu na allegro :D

Ja nie mogę firma wysłała mnie do Kielc jestem już 2 mies i nie wiem kiedy dostane wolne kontrakt do września :mad:. Pomysł z Kadynami podawałem w lutym ale że jestem tak daleko nic nie jestem w stanie załatwic a szkoda

Ja nie mogę firma wysłała mnie do Kielc jestem już 2 mies i nie wiem kiedy dostane wolne kontrakt do września :mad:. Pomysł z Kadynami podawałem w lutym ale że jestem tak daleko nic nie jestem w stanie załatwic a szkoda

Ja też mam problem z tym terminem... :(

Trzeba bedzie zrobic grilla na stawidlowej.. :) kto bedzie chcial to bedzie :) Piotrek wynajmiesz mi 1 metr kwadratowy na namiot? :P

ok oplata co laska ( zaczynamy od 300 funtow ) :):) jasne jak cos to mozna u mnie zrobic MALEGO grilla

i odprowadzony kolega w ostatniej drodze wolnosci :) i flaszeczka wypita dzieki :)

i odprowadzony kolega w ostatniej drodze wolnosci i flaszeczka wypita dzieki
sorki ale też miałem być i wyleciało mi to z głowy...:(kurde....

alfapier pisałeś do mnie sms-a ale dopiero odczytałem go wieczorem bo ten numer ma już moja siostra a ja mam juz inny...dlatego zapomniałem....fajnie chociaż było...;)???dużo was tam było..:)???

ogolnie 5 alf .
jak chcesz cos to przyjedz dzis
a możemy umówić się za tydzień...:)???*wypłata będzie...:))a nie chcę się spłukać do zera z kasy ...;)a za tydzień muszę mamę podrzucić do albląga w sobotę gdzieś koło 10 rano....więc jak bedziesz dostępny o tej godzinie to będzie super...

To ja z Kielc leciałem na orszak a kolega zapomniał nie ładnie :mad: (a i tak było fajnie )

dzieki ale szkoda ze koledzy zawiedli :( jak by bylo nas wiecej to by bylo lepiej :)

Panowie jutro grillo zlot u Piotrka na Stawidlowej okolo godziny 18. Kazdy mile widziany :)

Amortyzatory
Powrót